Isplivala fotografija Verice Rakočević BEZ ŠMINKE: Dizajnerka u potpuno PRIRODNOM izdanju, iznenadila izgledom u OSMOJ DECENIJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2022

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari oduševljenih pratilaca ne prestaju da se nižu!

Isplivala fotografija Verice Rakočević BEZ ŠMINKE: Dizajnerka u potpuno PRIRODNOM izdanju, iznenadila izgledom u OSMOJ DECENIJI! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Sedamdesetčetvorogodišnja dizajnerka nikada se nije "krila" iza jake šminke, a svojim izgledom, iako je u osmoj deceniji,  privlači pažnju gde god se pojavi.
 

Verica je sada rešila da sa javnošću podeli fotografiju na kojoj nema ni trunku šminke, a svojim potpuno prirodnim izgledom iznenadila je javnost.


- Prisustvo je tako potpuno, odsustvo - tako radikalno, a izgeda između njih nije moguć nikakav prelaz - napisala je Verica u opisu fotografije, a komentari oduševljenih pratilaca ne prestaju da se nižu:

 

 

"Kako si zaustavila vreme? Reci mi, molim te, hoću i ja takva da budem!", "Šta reći osim - bravo! Ne postoje godine, samo stanje duha!", "Za vas vreme kao da je stalo", "Anđeo", "Ovako izlgeda i razmišlja jedna produhovljena žena", samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije naše slavne kreatorke, koja je oduvek vodila računa o svom izgledu, pa tako i danas, kada gazi osmu deceniju, izgleda znatno mlađe.

Foto: ATA Images

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

 

Podsećamo, Verica već dugi niz godina uživa u braku sa 35 godina mlađim izabranikom Veljkom Kuzmančevićem. Uvek je isticala da im razlika u godinama nimalo ne smeta, te da su srećniji i zaljubljeniji nego ikad.

Ipak, u poslednje vreme često se spekulisalo da je njihov brak u krizi, a razlog ovakvim sumnjama jeste odluka koju su doneli, a to je da se u javnosti više ne pojavljuju zajedno.

Međutim, njih dvoje su se nedavno zajedno pojavili na šestomesečnom pomenu Kseniji Vučić i svima dokazali da pričama o razvodu mesta nema, te da njihova ljubav i dalje cveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading