ORALNO GA ZADOVOLJILA NASRED ULICE PRED MNOGOBROJNM PROLAZNICIMA! Strasti se otrgle kontroli, pohotnica završila iza rešetaka (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Policija iz Liverpula imala je pune ruke posla zbog razuzdanog para koji je imao intimne odnose nasred ulice.

ORALNO GA ZADOVOLJILA NASRED ULICE PRED MNOGOBROJNM PROLAZNICIMA! Strasti se otrgle kontroli, pohotnica završila iza rešetaka (FOTO)

Foto: twitter.com/printscreen

Oralno zadovoljila partnera nasred ulice u Liverpulu

Kao bomba u britanskim tabloidima odjeknula je vest o hapšenju 37-godišnje žene koja je nasred ulice imala intimne odnose sa partnerom i to pred mnogobrojnim prolaznicima.

Incident o kome bruji ostrvo dogodio se na Koncertnom trgu ispred Ajnštajnovog bara, a snimak je ubrzo završio na društvenim mrežama i ubrzo postao viralan.

 

Na snimku koji se može pronaći na internetu vide se eksplicitne scene - žena najpre oralno zadovoljava muškarca, a nešto kasnije oni imaju i klasične seksualne odnose.

Zbog svega je reagovala i policija, a žena sa snimka, čiji identitet isprva nije poznat, a kasnije je otkriveno da se radi o izvesnoj Rubi Rouz, je uhapšena, dok se za njenim partnerom intezivno traga.

Inspektor detektiv Nil Dilon je rekao je da takvo ponašanje neće biti tolerisano u Liverpulu.

 

 

- Ovo brzo hapšenje pokazuje da se takvo ponašanje jednostavno neće tolerisati. Iako je dobra vest da smo uhapšeni, naša istraga o ovom incidentu je i dalje u toku - kazao je on.

Gradonačelnica Liverpula Džoana Anderson pozvala je građane da takve snimke ne dele u javnosti već da se obrate policiji.

 

Komentari (0)

Loading