"SVETIONIK 2" ČISTI HULIGANE SA ULICA! Detalji velike akcije policije u Pančevu: OVI GROBARI I DELIJE SU IZA REŠETAKA!

Autor:

Hronika

06.07.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U velikoj akciji policije u Pančevu uhapšeni su navijači Crvene Zvezde i Partizana.

"SVETIONIK 2" ČISTI HULIGANE SA ULICA! Detalji velike akcije policije u Pančevu: OVI GROBARI I DELIJE SU IZA REŠETAKA!

Foto: Ilustracija Republika.rs, MUP Srbije, Facebook/Juzni Front

Kako Republika saznaje, u akciji pančevačke policije i Žandarmerije "Svetionik 2" uhapšeni su pripadnici frakcije "Južni front" Đ.G., D.A., N.S., M.Š.

Prema našim saznanjima, postoji opravdana sumnja da su 18. juna izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti dana.

Iza rešetaka našli su se i D.A., N.S.,Đ.J., N.K., M.A. zbog postojanja osnovane sumnje da izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu radnika obezbeđenja ugostiteljskog objekra "Medzik" u Pančevu.

Po nalogu zamenice OJT Pančevo određeno je zadržavanje do 48 časova Đ.G., D.A., N.S., M.Š., Đ.J. i N.K., i isti će uz krivičnu prijavu biti privedeni i saslušani u svojstvu osumnjičenih.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu dana 30.06.2022.godine uhapsilo N.V. i D.Č, pripadnike navijačke grupe Crvena Zvezda zbog postojanja osnovane sumnje da su dana 18.06.2022. godine izvršili krivično delo nasilničko ponašanje kada su kod ugostiteljskog objekta "Pogon" zadali udarce nožem i satarom oštećenom M.T.

Istima je po predlogu dežurne zamenice OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading