ON JE UHAPŠEN ZBOG ULETANJA AUTOMOBILOM U KAFIĆ?! Navijač skidao gaće i pokazivao zadnjicu policiji! (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

12.07.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kafić u Novom Sadu je navodno uleteo Svetozar Aničić, koji je javnosti postao poznat po tome što je 2013. godine na večitom derbiju skinuo pantalone i gaće i pokazao zadnjicu policiji.

ON JE UHAPŠEN ZBOG ULETANJA AUTOMOBILOM U KAFIĆ?! Navijač skidao gaće i pokazivao zadnjicu policiji! (FOTO)

Foto: Dragan Stanković

Svetomir Aničić

Sumnja se da je Aničić u noći između ponedeljka i utorka oko 1.30 uleteo automobilom u kafić, kada je pukom srećom izbegnuta tragedija, a povređene su dve devojke.

Republika je došla u posed ekskluzivne fotografije, na kojoj se vidi kako je Aničić, inače navijač Partizana, u novembru 2013. godine na 145. večitom derbiju skinuo pantalone i gaće i pripadnicima žandarmerije pokazao golu zadnjicu.

Republika

Foto: ST/D. Stanković

Aničić pokazuje zadnjicu pripadnicima žandarmerije

Prema pisanju medija, u tom kafiću je bila organizovana rođendanska proslava, a gosti su neposredno pre nego što je manijak uleteo vozilom u kafić ušli u lokal jer jer napolju zahladnelo.

Vozač je u automobilu bio sa devojkom.

Izašli su i on je samo pitao "Jesam ubio nekoga" i okrenuo se i otišao. On na jednu stranu, devojka na drugu - Kurir prenosi reči svedoka.

On je brzom i efikasnom akcijom policije uhapšen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading