Crnogorskoj pevačici nakon muža preminuo i SIN, od tuge se RAZBOLELA: Ono što sam ja preživela za samo TRI GODINE ne daj bože NIKOME!

Autor:

Zabava

12.08.2022

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život crnogorske pevačice Andrijane Božović obeležila je velika porodična tragedija.

Crnogorskoj pevačici nakon muža preminuo i SIN, od tuge se RAZBOLELA: Ono što sam ja preživela za samo TRI GODINE ne daj bože NIKOME!

Foto: Youtube printscreen

Poznata crnogorska pevačica i TV lice Andrijana Božović početkom dvehiljaditih godin snimila je nekoliko hitova i mnogi su joj predviđali uspešnu muzičku karijeru. Međutim, nezamisliva porodična tragedija prekinula je sve njene planove.

Naime, pevačica je za samo tri godine preživela dve velike tragedije koje je veoma teško podnela i od kojih se nikada nije oporavila - prvu kada joj je usled teške bolesti preminuo suprug, a onda i mlađi sin.

Foto: Youtube printscreen

Andrijana Božović

 


Bolne udarce izdržala je zbog starijeg sina koji joj je dao snagu da se bori.

Međutim, tragedije su ostavile velike posledice, nakon čega se pevačica suočila sa zdravstvenim problemom, kada joj je dijagnostikovan reumatoidni artritis.

Andrijana je o ovim teškim trenucima veoma retko pričala javno, a jednom prilikom za crnogorske medije skupila je snage i progovorila o bolnoj situaciji u kojoj se našla, u želji da ohrabri one koji takođe proživljavaju teške trenutke.

Foto: Youtube printscreen

Andrijana Božović

 

Ono što sam doživela u tri godine neko neće ni za život celi i ne daj bože nikome to. Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, prosto se dese. Tada imate dve mogućnosti - ili da se zatvorite u četiri zida i kukate nad svojom sudbinom ili da prihvatite sve što vam se dešava i nekako krenete dalje – rekla je pevačica u razgovoru za crnogorske medije pre nekoliko godina, a potom priznala da je na koji način je uspela da prebrodi najteže dane:

Nije lako, ni najmanje, ali sam shvatila da što pre prihvatim realnost biće mi lakše. Izgubiti blisku osobu je udarac, ali izgubiti dete je nešto što ne postoji ni adekvatnu reč. Imala sam drugog sina kojem sam bila potrebna pribrana i nasmejana. Jednostavno sam odlučila da drugačije ne može i to je to. Nije da te nesrećne tri-četiri godine nisu ostavile traga na meni – dobila sam reumatoidni artritis.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Andrijana Božović

 

- Svakodnevni bolovi u šakama čine da budete nervozni, iscrpljeni, da pesimistički gledate na sve. Ali, ni tome nisam dozvolila da me slomi. Moje misli su se promenile, moj stav prema životu takođe. I kako se to menjalo i moje stanje se menjalo i to nabolje. Ubeđena sam da je moć u nama i mnogo toga možemo da prebrodimo samo ako verujemo, ako imamo čvrstu želju i volju da zaista budemo dobro – rekla je Andrijana tom prilikom, a potom otkrila da se posvetila fizičkim aktivnostima, te počela da radi kao fitnes instruktor.

Foto: Youtube printscreen

Andrijana Božović

 

Andrijana često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama ponosno deli fotografije na kojima pokazuje da je veoma predana treninzima i zdravom načinu života, a nije se odrekla ni muzike, pa često nastupa na različitim događajima u Crnoj Gori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading