"Svaki dan me je TUKAO, a onda sam spakovala stvari": Goca Lazarević preživela PAKAO, a od velike tragedije nikada se nije OPORAVILA

Autor:

Zabava

29.07.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Detinjstvo naše poznate pevačice obeležili su bolni životni udarci.

"Svaki dan me je TUKAO, a onda sam spakovala stvari": Goca Lazarević preživela PAKAO, a od velike tragedije nikada se nije OPORAVILA

Foto: youtube.com/RTS Zabava - Zvanični kanal

Gordana Goca Lazarević važi za jednu od naših najcenjenijih pevačica narodne muzike, a iako je na estradnom nebu pristuna već dugi niz godina, pojedini detalji o njenom privatnom životu nisu mnogo poznati javnosti.

Naime, iako Gocu uvek krasi široki osmeh i poznata je po vedrini i pozitivnoj energiji, malo ko zna da njeno detinjstvo nije bilo nimalo lako. Kako je ispričala jednom prilikom, jedan od najtežih trenutaka u životu joj je onaj kada je njena majka poginula, a onda i kada je sa ocem i maćehom otišla da živi u Beograd gde je svakodnevno dobijala batine.

Foto: printscreen/RTVPink

Goca Lazarević

 

Goca se jednom prilikom prisetila kako je došlo do stravične nesreće i objasnila da je majka otišla kako ne bi izgubila svoju ljubav i da pevačicu i njenog brata nije videla dve godine, te da ih je ostavila kod jednog čoveka u šumi.

- Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana. Mi smo preko nedelje mazali pašteticu i margarin na hleb. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis, koji vučem od ranog detinjstva. Moram da kažem da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mesečno, onu malu - rekla je.

Foto: printscreen/TV Happy

Goca Lazarević

 

Kada su njeni roditelji rešili da se vrate iščekivajuća sreća se pretvorila u najveću bol.

- Mama nije mogla da izdrži bez nas, bila je mnogo tužna. Jedva je izmolila tatu da se vrate. U saobraćajnoj nesreći pri povratku je poginula. Nikada više je nisam videla. Uvek sam posle toga imala snove da se mama vraća. Decenijama sam je prizivala. To je bio proizvod moje mašte i prizivanja. Nekada sam je prepoznavala, a nekada ne. Tata se nakon toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd - ispričala je Goca u emisiji "Glamur".

Foto: Printscreen youtube

Goca Lazarević

 

U Beogradu je živela sa maćehom i njihovim sinom jedincem, te je priznala kako ju je on maltretirao i tukao.

- On je bio razmažen i svaki dan me je tukao. Nije voleo što sam tu. Jednom, kada me je ozbiljno udario, vratila sam mu. Tada mi je njegova mama rekla da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla da tražim tetku. Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla. Od tog momenta sam živela kod tetke Rade u jednoj čatmari - bila je iskrena pevačica.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading