Pevač jezivim stihovima predosetio SMRT: Spremao je svadbu sa Zlatom, ali je zla sudbina u TRENU prekinula sve njegove planove

Autor:

Zabava

26.07.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posedovao je izuzetan talenat zbog kog su mu mnogi predviđali svetlu budućnost.

Pevač jezivim stihovima predosetio SMRT: Spremao je svadbu sa Zlatom, ali je zla sudbina u TRENU prekinula sve njegove planove

Foto: youtube/ Diskos Official

Pevač Ipče Ahmedovski pretio je da nadmaši uspeh svog starijeg brata Jašara, koji je važio za jednu od najvećih zvezda na prostorima bivše Jugoslavije. Ipčtova karijera išla uzlaznom putanjom, a tada je dobio nadimak "Mali Rambo", koji mu je dao Novica Urošević, jer je kako je govorio, pevao "razbijački", oštro i čisto, toliko visoko kako je to samo on mogao, bez imalo napora i "pucanja glasa".

Pored uspeha u karijeri, Ipčetu je išlo i na privatnom planu, a na pomolu je bio važan događaj - venčanje sa izabranicom Zlatom, sa kojom je planirao da provede ceo život.

Međutim, zla sudbina u trenu je prekinula sve planove mladog pevača koji je u noći između 29. i 30. jula 1994. godine stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali u blizini Lazarevca. Ipče je tragično izgubio život nakon što je automobilom udario u kamion, a u trenutku smrti imao je 28 godina.

Foto: youtube/ Diskos Official

Ipče Ahmedovski

Kako su u to vreme preneli mediji, Ipče je kobne večeri, pre nego što će otići u Vreoce gde je živeo sa devojkom Zlatom Sinđelić, sa društvom je sedeo u jednoj kafani, veselio se, ne sluteći da će ubrzo doživeti tragediju. Izlazeći sa parkinga samo trenutak nepažnje bio je dovoljan da se njegov sportski i luksuzni "mercedes", velikom brzinom "zakuca" u šleper koji mu se našao na putu.

Prema rečima njegovog brata Jašara, koji je te večeri trebalo da se vidi s njim, ko zna da li bi se tragedija dogodila da nisu odložili viđanje. Ipak, nije bilo suđeno jer se Jašar zadržao kod jednog prijatelja da presluša neke od pesama. Jašar je kasnije svom tragično nastradalom bratu posvetio pesme "Tamo si ti", "Spavaj, spavaj ti" i "Nebo tajnu krije".

Godinu dana pre tragedije, Ipče je snimio pesmu "Kad nestanem jednog dana" za koju su kasnije mnogi govorili da je upravo ovim potresnim stihovima naslutio da mu se bliži kraj.

Sahranjen je u rodnom selu Lažani kod Prilepa u Makedoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading