POSLEDNJI SNIMAK ŽIVE JELENE MARJANOVIĆ: Niko nije slutio da će poslednji put se latiti mikrofona, a svi gledaju u Zoranovo ponašanje! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.07.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak pokojne Jelene Marjanović ledi krv u žilama, niko nije slutio da više nikada neće zapevati!

POSLEDNJI SNIMAK ŽIVE JELENE MARJANOVIĆ: Niko nije slutio da će poslednji put se latiti mikrofona, a svi gledaju u Zoranovo ponašanje! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Pokojna pevačica i majka Jelena Marjanović Krsmanović pre šest godina ubijena je na nasipu Crvenka u Borči u 33 godini života. Pre samo nekoliko dana sud je doneo presudu da je ubica njen suprug i otac ćerkice Jane, Zoran Marjanović, koji se sada nalazi u pritvoru. 

 

 

I dok se čeka odluka o Zoranovom daljem sprovođenju, na društvenoj mreži TikTok pojavio se poslednji snimak žive Jelene. Ona je jedno veče nastupala i pevala za prisutne goste, a među njima se našao i njen suprug Zoran, koji je tada nije izgledao kao danas. Marjanović je tada nosio dugu kosu, zavezanu u rep, a nakon Jeleninog ubistva, on je doneo odluku da kosu skrati poprilično. 

 

@eminentan Uzas😭 Zaprati me na jutjubu za nastavak❤️#fyp #foryoupage #fypシ #zoranmarjanovic #zadruga ♬ original sound - eminentan

 

Poslednji snimak pokojne Jelene nije ukazivao da više nikada neće zapevati na mikrofon, ona se sve vreme smešila i zabavljala goste, budući da je bila poznata po njenom specifičnom glasu, koji je osvajao masu. 

 

Podsetimo, Sudsko veće Višeg suda u Beogradu danas je osudilo Zorana Marjanovića na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina za svirepo ubistvo supruge Jelene.  Milan Kostić, klinički i forenzički rekao je da je uverenje koje je u srži ubistva iz strasti prožeto emocijama o naročitom značenju i značaju partnerske veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading