Zvezda mu ponudila novi ugovor, Borjan odugovlači: Kapiten se sada oglasio tim povodom!

Autor:

Sport

26.07.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman šampiona Srbije još nije stavio paraf na produžetak saradnje.

Zvezda mu ponudila novi ugovor, Borjan odugovlači: Kapiten se sada oglasio tim povodom!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Pouzdani golman Milan Borjan je u Crvenu zvezdu stigao pre pet godina i postao je simbol nove ere giganta sa "Marakane", pošto je njegovim dolaskom počeo i novi život šampiona Srbije u Evropi.

Pre nego što je reprezentativac Kanade stigao u Ljutice Bogdana, Zvezda deset godina nije igrala međunarodna takmičenja, a od trenutka kada je Borjan stao na gol crveno-belih, oni će šesti put uzastopno ove jeseni igrati grupnu fazu.

U međuvremenu je 34-godišnji čuvar mreže postao i kapiten Crvene zvezde, a aktuelni ugovor mu ističe na kraju ove sezone.

Tim povodom je sportski direktor šampiona Srbije Mitar Mrkela nedavno otkrio da je Borjanu ponuđen novi ugovor, a sada je to prokomentarisao i sam golman crveno-belih.

- Pričaćemo o tome, ima vremena - kazao je on za "MaxBet sport".

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan

Milan Borjan je od dolaska na stadion "Rajko Mitić" osvojio svih pet mogućih šampionskih titula, kao i dva trofeja Kupa Srbije. Igrao je dve grupne faze Lige šampiona, tri Lige Evrope u kojoj je svaki put prošao u nokaut fazu.

U dresu Crvene zvezde je odigrao 231 utakmicu, a čak 113 puta je ostao nesavladan, dok je loptu iz mreže vadio u 166. Takođe, postigao je i jedan gol, prošle sezone u poslednjoj utakmici Superlige Srbije, iz penala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading