ŠOK PRIZNANJE VEDRANE RUDAN: Oca pokušala da UBIJE sa 20 godina, KRV je ŠIKLJALA na sve strane, majka UMRLA od straha! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.07.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vedrana Rudan otkrila je šokantne detalje o svojoj prošlosti!

ŠOK PRIZNANJE VEDRANE RUDAN: Oca pokušala da UBIJE sa 20 godina, KRV je ŠIKLJALA na sve strane, majka UMRLA od straha! (FOTO)

Foto: Tanjug/jadranka Ilić

Spisateljica i kontroverzna Vedrana Rudan retko kada je pričala o svom privatnom životu, osim svojim kolumnama, u kojima uvek bude direktna i oštra na jeziku. Međutim, u jednoj emisiji, koja se nedavno emitovala, Vedrana je pokazal svoj topli dom, ali je i progovorila o ocu.

 

Rudanova nije krila šok detalje o odnosu sa ocem, pa je u svojoj ispovesti priznala da je pokušala sa dvadeset godina da ga ubije, jer ju je ponizio i vređao na osnovu njenog oblačenja, kako kaže, koje je bilo u skladu sa trendovima. 

Republika

Foto: Printscren TV Prva

Vedrana Rudan

 

- Kad mi je umro otac, rekla sam sebi, ja sam pokušala da ga ubijem kad sam imala 20 godina, ali je jedva uspeo da ostane živ. Neko vreme su se nosile mini suknje, pa su preko noći došle u modu maksi suknje. Ja kao i svaka cura pratila modu, on je prostački, zlobno, moćan, odmeri me, a majka u uglu drhti, jer se nikad nije smeo dizat ton kad je u blizini: ,,Jutros si bila k*rva, a danas si časna sestra, odluči se", ja mu odgovorim: ,,Ne s*ri", moja majka je skoro umrla, jer sam ja prvi put u životu digla ton na oca. Ja sam završila školu, radim i sad poluobrazovani ludak me komentarišem. On me je zgrabio digao u vis i bacio u stakleni ormar, ja sam bila sva u krvi i staklu. Imali smo tad šporet na drva, tu je bila čerpa puna gulaša, ja sam je uhvatila za goruće uši i bacila ga je u glavu, on je nekako se odmaknuo i bio je sav u krvi, majka je skoro umrla i govorila: ,,Šta si učinila", htela sam ga ubiti! - ispričala je Vedrana u jednoj emisiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading