Vojin Ćetković u AKCIJI sa starijom koleginicom, procurila fotka koja sve DOKAZUJE: Mićalovićeva HITNO reagovala i oglasila se JAVNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.07.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojin Ćetković uhvaćen sa starijom koleginicom u prisnom izdanju, Mićalovićeva odmah odreagovala!

Vojin Ćetković u AKCIJI sa starijom koleginicom, procurila fotka koja sve DOKAZUJE: Mićalovićeva HITNO reagovala i oglasila se JAVNO! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumac Vojin Ćetković u dugogodišnjem je braku sa koleginicom Slobom Mićalović, sa kojom ima i naslednike. Međutim, na Instagram profilu pojavila se fotografija na kojoj Ćetković grli stariju koleginicu, a njihova poza potpalila je razna nagađanja. 

U pitanju je Nataša Ninković, koja je svojevremeno pozirala sa Vojinom, a tom prilikom napravili su jako dragu uspomenu, koja ih veže ceo život. I u jeku priča i spekulacija o Slobinom i Vojinovom braku, pojavila se fotografija, ispod koje su se nizali komentari jedan za drugim.

- Ja koliko znam njemu je Sloboda supruga; Vojine napravili ste pravu zabunu ovde; Prelep ste par - bili su samo neki od komentara. 

Međutim, sasvim je jasno da je ovo bilo samo za potrebe fotografisanja, budući da su Vojin i Nataša veliki prijatelji, ali i kumovi. U jednom trenutku se oglasila i sama Nataša, koja je ostavila nekoliko emotikona srca ispod fotografija. A nakon niza komentara tu se našla i Mirjana Mićalović, koja je prokomentarisala i otkrila o kome se zapravo radi na fotografiji, budući da pratioci nisu mogli odmah da shvate. 

- Obožavam ovu vašu fotografiju i tu ljubav iskrenu, kumovsku i poštovanje. Blagoslov i bogatstvo - napisala je Slobina sestra Mirjana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading