DIJANA OBJASNILA SNIMAK KOJI JE DRMAO SRBIJU: To je iz 2007, tad sam još bila aktivna! OBJASNILA I NIKU RINU! (VIDEO)

Autor:

Hronika

26.07.2022

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović progovorila je o snimku koji je nedeljama tresao Srbiju, a na kojem ona izgovara u navijačkim krugovima antologijsku rečenicu "da ide na najjačom ekipom grobara".

DIJANA OBJASNILA SNIMAK KOJI JE DRMAO SRBIJU: To je iz 2007, tad sam još bila aktivna! OBJASNILA I NIKU RINU! (VIDEO)

Foto: Printskrin: TV Happy

Gostujući na TV Hepi u emisiji Ćirilica kod Milomira Marića, Hrkalovićeva je pričala o aktuelnim temama u Srbiji, pretežno o kriminalnim vezama šef odeljenja za droge beogradske policije Slobodana Milenkovića poznatijeg kao Mali Senta, kao i o ulozi nekadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića u montiranoj aferi "Jovanjica".

Ipak, u jednom trenutku Marić je Hrkalovićevu upitao i za snimak koji se delio društvenim mrežama, a na kojem ona u kameru mobilnog telefona izgovara rečenicu da "ide sa najboljom ekipom grobara".

- Dijana, i pre nego što smo mi počeli ovaj razgovor, ti si u javnosti diskreditovana, kad se na internetu pojavio onaj snimak, gde si ti mlada, plava devojčica, studentkinja... Sa navijačima Partizana nešto kličete tamo... Kako je nastao taj snimak - upitao je Marić bivšu državnu sekretarku nakon čega je ona dala kratak odgovor.

Republika

Foto: printskrin/TV Hepi

Dijana Hrkalović u emisiji kod Marića

- Mislim da je to bilo na nekom gostovanju. 2007. ili 2008. godine. Ja sam tad aktivno išla na južnu tribinu. To je tada neka moja ekipa koja je išla sa mnom na utakmice... Prosto navijači Partizana, ali ne oni ekstremni - navela je Hrkalovićeva napominjući da je navijač Partizana postala iako su joj svi u porodici navijači Crvene zvezde.

O promeni imena

Hrkalovićeva je otkrila i kako je došlo do toga da je promenila ime u Nika Rina. Kako je objasnila, promenila je ime nakon što je otišla iz MUP i na svoju ruku se odrekla državnog obezbeđenja.

- Bila sam po bolnicama, vezana za krevet, izgubila sam 15 kilograma. Nisam želela da se proučuje gde sam, šta sam... Zato sam promenila ime u Nika Rina, da bi sebe sklonila iz javnosti. To sam uradila po aluziji na Ita Rinu, glumicu. Bilo mi je simpatično to rimovanje, Ita Rina, Nika Rina. Posle sam vratila ime, kad sam shvatila da nisam bezbednosno ugrožena - navela je Hrkalovićeva. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading