Samo da nijedna majka ne ZAKUKA kao što smo sestra i ja: Jana Todorović progovorila o teškom GUBITKU, tuga za sestrićem ne prolazi!

Autor:

Zabava

25.07.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je progovorila o najbolnijim trenucima sa kojima se nedavno suočila.

Samo da nijedna majka ne ZAKUKA kao što smo sestra i ja: Jana Todorović progovorila o teškom GUBITKU, tuga za sestrićem ne prolazi!

Foto: youtube.com/Kurir

Pevačica Jana Todorović otvoreno je govorila o detaljima iz svog života, ali i o bolnom gubitku sa kojim se nedavno suočila. Jana se trenutno nalazi na moru, ali kako kaže, ima razlog zbog kog se ovog puta neće kupati.

- Nisam baš za svlačenje i skidanje u kupaći kostim, ovo je sada radno, mnogo mi je žao što neću da se kupam, ali biće prilike. Moji su u Americi, ja sam se vratila pre desetak dana, ćerka i Ivan su na odmoru. Mama je počela da radi, ovde sam sa svojim saradnicima. Ovde se osećam kao da sam kod svoje kuće, znaju ljudi da sam ja žena iz naroda, da volim da jedem, da sam gurmanka - rekla je Jana u emisiji "Premijera".

Foto: Republika.rs

Jana Todorović

 


Na fotografijama koje često deli sa javnošću putem društvenih mreža, a na kojima pozira sa svojom naslednicom, mnogi su primetili da Kristina Džulijen izuzetno liči na svoju majku, a Jana ne krije koliko je ponosna na nju.

- Hvala Bogu, neka su živa i zdrava sva deca na ovom svetu, tako i naša ćerka. Dobra je, pametna je, mnogi kažu da liči na mamu. Što se tiče karaktera, tu je povukla na svog oca, nek je samo živa i zdrava. Počela je da deli neke svoje savete kad je u pitanju moj stajling, šminka, frizura, baš ima posla oko mame - rekla je Jana.

Foto: youtube.com/Kurir

Jana Todorović o porodičnoj tragediji

 

Pevačica je ovom  prilikom progovorila i o najbolnijem trenutku u životu, kada je preminuo njen sestrić. Kako je istakla, od tragedije se još uvek nije oporavila, a i dalje ima veliki strah od koronavirusa.

- Plašim se, ne bih želela da se ikome desi ono što se nama u porodici. Izgubila sam deo svog života, ne bih volela da nijedna majka zakuka kao moja sestra i ja. Daj Bože da se ta agonija zaustavi, da se nikada ne ponovi. Mnogo je teško, ja sam bila posebno vezana za sestrića. Bio je stalno uz mene i uz Ivana, jednostavno, tu moju tugu izbacim kroz pesmu, publika mi daje snagu. Daj Bože da niko ne oseti koliko to boli... Ta bol nikada neće prestati, ja se trudim i zbog sestre i zbog njega samog... Svi smo sada na okupu i tugujemo... Devojčicu od sestrića nisam videla tri nedelje, juče kad me je videla, trčala je... Ona i moje dete su mi sada najveća sreća. Izgubili smo zbog tog prokletog virusa mnogo mladih života - rekla je sa knedlom u grlu pevačica u emisiji "Premijera".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading