GATARA Ljupki PROREKLA sudbinu: Udajem se i rađam SINA! (PAPARACO FOTO)

Autor: Marko PANTIC

Zabava

25.07.2022

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević otišla kod gatare.

GATARA Ljupki PROREKLA sudbinu: Udajem se i rađam SINA! (PAPARACO FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Ljupka Stević ovih dana boravi na Crnogorskom primorju, gde skoro svako veče nastupa. Preko dana pevačica se odmara na plaži ili kafiću, a paparaco Republike ju je nahvatao kako sedi na ulici dok joj gatara proriče sudbinu.

Naime, Ljupka je šetajući gradom naletela na gataru, te je istog trenutka stala pored nje, a ova joj je otvarala karte i govorila šta je očekuje u budućnosti. U tom trenutku naša ekipa se zadesila na pravom mestu i zabeležila kako Ljupka pomno sluša šta joj gatara priča.

- Imaš jednog druga, ali si ga stavila u srce kao rođenog brata. Udaćeš se negde u oktobru. Priželjkuješ sina, to će ti se i ostvariti. Veliku ljubav si imala pre ovog za kog ćeš se udati, ali nije vam bilo suđeno da ostanete zajedno - pričala je gatara, a Ljupka se ježila dok ju je slušala.

Pevačica je imala još nekoliko pitanja za ženu koja proriče sudbinu, a ona joj je rekla sve što vidi u kartama. Nakon toga Stevićeva je bila veoma galantna, pa joj je dobro platila.
Kada smo sve ispratili i slikali, pozvali smo Ljupku i ispričali joj da znamo da je bila kod gatare, te je ona za Srpski telegraf priznala da je bila toliko znatiželjna da je prvi put dozvolila da joj neko otvara karte.

- Iskreno, ja nikada to nisam radila. Slučajno me je žena zaustavila i počela da priča. U jednom momentu sam se naježila kada me je pitala za neke stvari iz života koje mi se trenutno dešavaju, a o tome skoro niko ne zna. Za udaju, videćemo, oktobar je veoma blizu. Možda je to pogrešila, ali nikada se ne zna. Kada mi je rekla da ću roditi sina, otopila sam se, to mi je velika želja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading