Prva JAVNA svadba bila je Ace Ilića i Biljane Jevtić! Nakon TRI DECENIJE braka otkriveni detalji, pevačica zbog jednog MUŠKARCA donela važnu životnu odluku!

Autor:

Zabava

24.07.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Ilić i Biljana Jevtić tri decenije žive u skladnom braku.

Prva JAVNA svadba bila je Ace Ilića i Biljane Jevtić! Nakon TRI DECENIJE braka otkriveni detalji, pevačica zbog jednog MUŠKARCA donela važnu životnu odluku!

Foto: instagram.com/Aleksandar Aca Ilić

Biljana Jevtić i Aca Ilić preko tri decenije su u srećnom braku, a pevačica pamti svaki detalj koji su proživeli zajedno. Venčali su se u Gornjem Milanovcu nakon tri godine zabavljanja, a bili su prvi estradni par čija je svadba bila javna za medije.

Republika

Foto: Youtube printsreen

Venčanje Ace Ilića i Biljane Jevtić

‒ Mi smo prvi imali “javnu” svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje - prisetila se Bilja.

Republika

Foto: printscreen

Aca Ilić i Biljana Jevtić u braku 33 godine

Biljani je na venčanju kumovala Suzana Mančić sa kojom je i dan danas najbolja i neradzvojna prijateljica, a cela estrada bila je na veselju koje se godinama kasnije prepričavalo. Pevačica se seća i trenutka kada je odlučila da će uzeti suprugovo prezime.

‒ Acin pokojni otac Bogoljub bio je divan čovek. Načula sam da bi mu značilo da uzmem njihovo prezime i to sam ispoštovala. Dese se zabavne situacije kada me saobraćajna policija zaustavi u rutinskoj kontroli. Prvo pogledaju dozvolu u kojoj piše Biljana Ilić, onda vide mene, pa uz smeh konstatuju: “A, to ste vi, gospođo Jevtić” - ispričala je ranije pevačica, prenosi Stori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading