NJENU SMRT NIKADA NIJE PREBOLEO: Miroslav Ilić u mladosti je doživeo NAJTEŽI UDARAC - zbog nje je proklinjao novac i karijeru, a jednu stvar ne može da PREŽALI!

Autor:

Zabava

10.08.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Proslavljeni pevač u mladosti je doživeo bolan udarac od kog se nikada nije oporavio.

NJENU SMRT NIKADA NIJE PREBOLEO: Miroslav Ilić u mladosti je doživeo NAJTEŽI UDARAC - zbog nje je proklinjao novac i karijeru, a jednu stvar ne može da PREŽALI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Legendarni pevač Miroslav Ilić iza sebe ima uspešnu višedecenijsku karijeru, a ostvaren je i na privatnom planu - kao suprug, otac i deda. Ipak, kada je porodica u pitanju, doživeo je bolan udarac od kog se nikada nije oporavio.

Naime, Miroslav je imao samo 25 godina kada je ostao bez majke, koja mu je bila najveća podrška i oslonac. Za nju je bio izuzetno vezan, a kako je istakao, ne može da prežali što nije doživela da vidi kako je postao uspešan.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miroslav Ilić

 

Kada se njegova majka razbolela, hteo je da otkaže karijeru u Bugarskoj i odrekne se pevanja.

- Nikad mi nije bilo teže. Proklinjao sam novac, turneju, karijeru, pesmu... Čak sam se zarekao da više nikad neću uzeti mikrofon u ruke. Osećao sam se kao da mi je pesma ukrala poslednje dane koje sam morao da provedem pored najdraže osobe. Kada sam se vratio iz Bugarske i ugledao majku, znao sam da su joj sati odbrojani - rekao je za Hit Informer pevač, kome je poslednji susret sa majkom zauvek urezan u sećanju.

Foto: Printscreen

Miroslav Ilić

 

- Rekla mi je: "Sine, pesma je tvoj život, hleb tvoje dece. Znaj, tvoja pesma je potrebna mnogima. Ti sam ne znaš koliko radosti donosiš ljudima koje nikad nisi ni sreo, ni video. To je za tvoju majku, koja te je naučila da pevaš, najveće hvala. Zato, molim te, nastavi sa pesmom, a ja ću se lečiti zamišljajući kako pevaš i veseliš ljude. Obećaj mi da ćeš zbog mene nastaviti da pevaš sve dok te grlo služi i pesma priziva - ispričao je pevač.

Foto: ATA Images

Miroslav Ilić

 

- Mama mi je umrla sa 47 godina, kad je meni bilo 25. Mnogo mi je žao što nije dočekala da vidi da sam nešto napravio i stekao u životu. Mislim da sam sve dobre osobine nasledio od nje. Obožavao sam je, bila je vrlo posvećena i brižna - rekao je Miroslav, koji je poslušao majčin savet i posle njene smrti nastavio da se bavi muzikom.

Foto: ATA Images

Miroslav Ilić

 

- Pevao sam, ali sam imao osećaj da "pesma tugu zbori". Iz mog života je nestala osoba koja me je podojila pesmom, udahnula mi ljubav prema rodnoj kući, porodici, zavičaju, Moravi. Jedva sam se oporavio posle njenog odlaska. Pevao sam tugujući, kao da izvlačim emocije iz nekog zaključanog kovčega tuge. I one najveselije pesme podsećale su me na majku - priznao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading