Ćerka i sin smogli snage da održe GOVOR, potresnim rečima se oprostili od OCA: Neutešna porodica ispratila Branka Cvejića na večni počinak (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

01.08.2022

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni glumac Branko Cvejić sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu, u prisustvu brojnih članova porodice, prijatelja i kolega.

Ćerka i sin smogli snage da održe GOVOR, potresnim rečima se oprostili od OCA: Neutešna porodica ispratila Branka Cvejića na večni počinak (FOTO, VIDEO)

Foto: republika.rs

Branko Cvejić sahranjen je u porodičnoj grobnici na Novom groblju u Beogradu, a neutešna porodica uputila mu je poslednji pozdrav.

- Voleo je ljude sa svim našim manama. Sećam se kako nas je tešio kada je umro moj deda, a njegov tata. Moj prvi kontakt sa smrću. Umeo je dobro da se zeza sa radnikom na pijaci, a i sa Dejanom Mijačom, a i svojim unucima. Bio je čvrst oslonac, stena u moru za koju si mogao da se uhvatiš. Sada ga nema i već nam duboko nedostaje - rekao je Brankov sin Žarko u svom govoru i dodao: 

- Medijsko je doba, ostaju nam serije, filmovi i snimci predstava. On je otišao, ali ostaju nam njegova dela i to neka nam bude uteha - rekao je Žarko, a nakon održanog govora, Brankova ćerka je sa suzama u očima na sanduk svog oca pre zatvaranja grobnice položila njegov šešir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading