ŠTA JOJ SE DESILO?! Internetom kruži fotka Mie Borisavljević, jedan DETALJ svima je zapao za oko! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mia Borisavljević važi za jednu od najzgodnijih na estradi, a njen izgled česta je tema medija, ali i korisnika društvenih mreža.

ŠTA JOJ SE DESILO?! Internetom kruži fotka Mie Borisavljević, jedan DETALJ svima je zapao za oko! (FOTO)

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Mia Borisavljević

Ipak, jedna od fotografija poznate pevačice postala je predmet rasprave na Tviteru, nakon što su korisnici ove društvene mreže uočili pojedine nepravilnosti.

Naime, iako se Mia oduvek mogla pohvaliti zgodnim telom, čini se da ipak pre objavljivanja fotografiju "doradi" u fotošopu, što fanovima nije promaklo.

Foto: printscreen/pinktv

Mia Borisavljević

 

Na jednoj od fotki iz teretane Mia pozira u helankama, a problem je u tome što je odraz u ogledalu nešto drugačiji od onoga što pevačica pokazuje pred kamerom.

Prema onome što vidimo u ogledalu, njena zadnjica i butine su mnogo veće u odnosu na prednji deo tela, zbog čega se povela polemika da pevačica i nije baš stručna kad koristi fotošop i da je očigledno "samo zgodna na društvenim mrežama".

- Izgleda da nije platila da joj se fotošopira i odraz - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading