Kako će ga Partizan zadržati? Dijabate zaludeo zemlju SVETSKIH ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

22.09.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 1:1 u drugom kolu grupne faze Lige konferencija protiv Nice, prošlog četvrtka na stadionu u Humskoj.

Kako će ga Partizan zadržati? Dijabate zaludeo zemlju SVETSKIH ŠAMPIONA!

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate daje gol Nici

Jedan od najboljih na tom meču i strelac jedinog gola za crno-bele u četvrtak veče bio je Fuseni Dijabate.

Francuski portal "News in France", posvetio je tekst Dijabateu, sa kojim je bio oduševljen na meču protiv Nice.

- Kakav nastup francusko-malijskog fudbalera. Bez sumnje je bio najopasniji čovek na utakmici. Fuseni Dijabate je stalno nadjačavao Džoa Brajana koji je bio potpuno nadigran u odbrani. Neposredno pre odmora, bivši igrač Amijena napravio je još jedan prodor po levoj strani i sredini. Loptu je dobio jedan od napadača ekipe iz Beograda (Rikardo prim. aut.) koji je okušao sreću, ali je njegov pokušaj izblokiran. Stiže drugi udarac (Natho, prim. aut.), on je gađao u metu, ali ga je Atal herojski spasio na svojoj liniji!

Republika

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate

- Po povratku iz svlačionice, Dijabate se pokazao još opasnijim sve dok nije veličanstveno izjednačio rezultat. Asistirao mu je Natho na desnu stranu nakon dobre kolektivne sekvence, Dijabate je savršeno zakotrljao udarac sa leve strane, Šmajhel nije mogao ništa. Kakva nespretnost napadača, jer je Dijabate sve dobro uradio! On je nesumnjivo igrač utakmice- piše u tekstu pomenutog portala.

Nesporno da je Dijabate već skrenuo pažnju na sebe, pa je pitanje kako će ga Partizan zadržati ukoliko nastavi da "ovako" gazi širom terena u Srbiji, kao i u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading