Promena na Marakani, Zvezda na jug stavila nove stolice (FOTO)

Autor:

Sport

21.09.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve zbog večitog derbija...

Promena na Marakani, Zvezda na jug stavila nove stolice (FOTO)

Foto: Starsport

Bakljada Delija na Marakani

Jedan deo fudbalera Crvene zvezde nalazi se sa reprezentacijama, dok drugi odmaraju, ali se na Marakani bez obzira na pauzu radi punom parom.

Naime, na južnoj tribini koja je bila oštećena posle večitog derbija kada su Grobari polomili popriličan broj stolica postavljene su nove.

Ono što će najviše oduševiti Delije je to što su u Zvezdi odlučili da stolice budu u bojama kluba, crveno-belim.

 

 

Marakana je naša kuća i zbog toga je veoma bitno da vodimo računa o svakom detalju kada je reč o stadionu na kom nastupaju izabranici Miloša Milojevića. Shodno tome, južna tribina stadiona “Rajko Mitić” ulepšana je novim stolicama u bojama našeg kluba - stoji u poruci Zvezde na Tviteru.

Crvena zvezda je po ko zna koji put postavila stolice na južnoj tribini stadiona "Rajko Mitić". Da li će klub biti primoran da i nakon narednog Večitog derbija po ko zna koji put menja veliki broj stolica, ostaje da se vidi, jer je to prces koji godinama u naztad traje. Tokom svakog odmeravanja snaga crveno i crno-belih stotine stolica bude uništeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading