Pokušali su da ga optuže za najbizarniju prevaru: Nije im pošlo za rukom, istina je isplivala na videlo!

Autor:

Sport

21.09.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo uopšte moguće?

Pokušali su da ga optuže za najbizarniju prevaru: Nije im pošlo za rukom, istina je isplivala na videlo!

Foto: Twitter.com/Grand Chess Tour

Magnus Karlsen i Hans Niman

Velika bura podigla se pre samo par dana u svetu šaha kada je svetski šampion Magnus Karlsen predao je onlajn partiju Hansu Niemanu nakon što je povukao samo jedan potez.

Ovim gestom norveški šahista je još jednom pokrenuo temu šahovskih prevara, a upravo Nieman važi za jednog od onih koji su skloni prevarama.

Naime, američki šahista je optužen za prevaru i to verovatnu najčudniju ne samo u istoriji šaha, već i u sportu uopšte.

Navodno, termovizijska kamera je utvrdila da je Hans Nieman u svom anusu imao seksualno pomagalo pomoću kojeg je, putem vibracija dobijao pomoć vezanu za naredne poteze.

 

I pored svih "dokaza" utvrđeno je da je celokupna priča u potpunosti izmišljena, a sam američki šahista dobio je i ponudu u vrednosti od milion dolara od strane portala "Stripchat" kako bi nag učestvovao u strimu uživo tokom kojeg bi se dokazala navodna prevara.

Interesantno je da je suštinski Hans Nieman iz celokupne ove priče izašao sa neverovatnom reklamom. Priča se brzinom svetlosti proširila po internetu. Mnogi su naširoko pripovedali o navnodnoj "prevari veka" bez prethodnog udubljivanja u istinitost iznešenog.

Ovim potezom Amerikanac je postao planetarno popularan i poznat daleko van šahovskog sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading