Atletika i fudbal ujedinjeni u ljubavi! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.09.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Branković izgovorila sudbonsno Da Anđelu Stevanoviću.

Atletika i fudbal ujedinjeni u ljubavi! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva

Na glamuroznom venčanju u srpskoj prestonici u duhu srpske tradicije venčali su se prelepa i harizmatična Katarina Branković i Anđelo Stevanović, a mlada je uzela suprugovo prezime. Svadbenom veselju prisustvovale su i mnoge poznate ličnosti iz sveta sporta i društvenog života naše zemlje, jer i Katarina i Anđelo su deca poznatih i proslavljenih srpskih sportista, koji su proneli slavu naše zemlje na svetskoj sceni, i sami su profesionalno u sportu i svi najuži članovi njihovih porodica su ceo život u sportu. Katarina i Anđelo na večnu ljubav zakleli su se u crkvi Lazarici u Beogradu, a zatim i na građanskom venčanju pred matičarem. Naša Katarina je za najsrećniji dan u životu odabrala raskošnu venčanicu ukrašenu niskom bisera i dugačkim velom, markantni mladoženja je takođe blistao odeven u smoking.

Bajke su uvek u modi, one nas čine srećnim, vraćaju u toplu, lepu priču života. Bajke se dešavaju, deo su nas, zato ih još više volimo. Bajke su ljubav, a upravo takva stiže nam iz Beograda od nama dragih i poznatih lica koji su stvorili sopstvenu i dokazali da je ljubav nešto što nema cenu i potvrda onog što je jednom rekao srpski akademik Vladeta Jerotić „Čitavo čovečanstvo i zemlja pod njim održavaju se pre svega zahvaljujući onim malobrojnim ljudima koji su u stanju da vole ".

Sport spaja ljude, sport stvara ljubav, sport je večna ljubav i piše najlepše priče života. Katarina i Anđelo su deo naše velike sportske scene i kroz sopstvenu bajku zauvek njen lepi deo priče. Katarina Branković je bivša atletičarka, sada PR menadžer SAS-a, kći Slobodana Brankovića proslavljenog srpskog atletskog asa, osvajača evropskog zlata na 400 m, koji sada obavlja funkciju direktora Srpskog atletskog saveza, a njen brat je srpski fudbaler Nemanja Branković.

 

Anđelo Stevanović je bivši fudbaler, sada trener juniorskih timova u FK Partizan, sin je našeg proslavljenog fudbalera Gorana Stevanovića Plavog koji sada obavlja funkciju selektora mladih fudbalera Srbije, kategorija do 21 godine i brat proslavljene srpske odbojkašice Jovane Stevanović koja iza sebe ima i svetsko i evropsko zlato, kao i srebro sa olimpijskih  igara u Riu.

Divni ljudi, divna priča iz života, iz sporta, oplemenjuje i pokazuje da je sreća tu oko nas, na dohvat ruke, samo joj treba pružiti ruku i dati šansu.

Hvala Katarina i Anđelo! Čestitamo i srećno!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading