OVO SE NE PROPUŠTA! Direktno uključenje predsednika Vučića iz Njujorka u 19.30 na Dnevniku RTS

Autor:

Vesti

20.09.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u 19.30 sati uključiće se. uživo iz Njujorka, u Dnevnik RTS

OVO SE NE PROPUŠTA! Direktno uključenje predsednika Vučića iz Njujorka u 19.30 na Dnevniku RTS

Foto: TANJUG/J. Ilić

Aleksandar Vučić

Kako prenosi Informer, predsednik Vučić će u Dnevniku između ostalog govoriti i o utiscima nakon otvaranja 77. Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, ali i o brojnim susretima sa vodećim svetskim zvaničnicima. 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće u Njujorku od 15.00 časova otvaranju Generalne debate svetskih lidera, u okviru 77. zasedanja Generalne skupštine UN, koja će trajati do 26. septembra

Vučić će danas, posle otvaranja Generalne debate, imati sastanak sa predsednikom Gvatemale Aleksandrom Eduardom Ðamatei Faljom, zatim sastanak sa kancelarom Austrije Karlom Nehamerom, a onda će prisustvovati neformalnom ručku za lidere Zapadnog Balkana koju priređuje visoki zvaničnik EU Žozep Borelj.

Vučić će imati sastanak i sa predsednicom AIPAC (Američko-izraelskim komitetom za javne poslove) Betsi Kori, za posle i sastanak sa generalnim sekretarom UN Antonijom Guterešom.

Predsednik Vučić obratiće se na debati svetskih lidera na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija sutra oko 18 časova po lokalnom vremenu, što je po našem vremenu oko ponoći.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading