HULIGANSKI PIR U NOVOM PAZARU: Rukovodstvo kluba izdalo saopštenje i dotaklo se Delija i Grobara! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.09.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huliganski pir na "Džazkoin Areni".

HULIGANSKI PIR U NOVOM PAZARU: Rukovodstvo kluba izdalo saopštenje i dotaklo se Delija i Grobara! (FOTO GALERIJA)

Foto: Fotoč Instagram/FKfknovipazar_official

Fudbalski klub Novi Pazar, u rezultatskom smislu, sanja najlepše snove. Ne tako davno klub sa obala Jošanice bio je i lider superligaškog karavana vezavši sedam uzastopnih trijumfa.

Međutim, usledila su dva poraza od Crvene zvezde na "Džazkoin Areni" (1:2) i Kolubare u Lazarevcu (0:1), pa su plavo-beli sišli na šestu poziciju elitnog ranga srpskog fudbala.

Da li su navedeni "neuspesi" doveli do nezadovoljstva navijača novopazarkog kluba, nije poznato, ali huligani su tokom jučerašnjeg dana kamenicama razbili stakla na biletarnici stadiona.

 

Tim povodom saopštenjem se javnosti obratio i novopazarski superligaš:

- Danas oko 15 časova, dvojica huligana na motoru, razbili su izloge na biletarnici fudbalskog kluba Novi Pazar, koja se nalazi u okviru Gradskog stadiona.

Kamere koje se nalaze u blizini objekta zabeležile su dva mladića sa fantomka i prekrivenim registracionim oznama na motociklu, kako gađaju kamenicama prema izlogu biletarnice.

Uprava kluba je prijavila policiji ceo slučaj, a nadležnim organima su predati snimci incidenta.

Klub je zatražio od policije da se počinioci što pre pronađu i najoštrozije kazne. Radi se o predstavnicima dela navijača, koji inače izazivaju incidente zbog kojih je klub kažnjavan više puta. Ovoga puta razlog je taj što klub ne želi da finanasira odlazak navijača na utakmice van Novog Pazara.

Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i napalate. Takvi navijači Novom Pazaru nisu potrebni i sada su policija i tužilastvo na potezu
- stoji u saopštenju FK Novi Pazar.

 

 

Jasno je da će policijski organi dati poslednji sud o navedenom događaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading