IZUZETNO SKUPA FOTOGRAFIJA: Nekada bili ljuti suparnici na terenu - danas nerazdvojni prijatelji! (FOTO)

Autor:

Sport

06.09.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada su vodili ljute bitke na fudbalskim terenima, ali i zajedno predstavljali poslednji bedem u odbrani našeg nacionalnog tima...

IZUZETNO SKUPA FOTOGRAFIJA: Nekada bili ljuti suparnici na terenu - danas nerazdvojni prijatelji! (FOTO)

Foto: Starsport

Grobari na 167. Večitom derbiju

Nemanja Vidić je nekda žario i palio u poslednjoj liniji Crvene zvezde, na drugoj strani Topčiderskog brda isto je činio Nenad Đorđević, a u periodu od 2002. do 2006. godine zajedno su nastupali u nacionalnom dresu tadašnje državne zajednice Srbija i Crna Gora.

Pu ih je kasnije razdvojio. Nemanja Vidić je karieru gradio u moskovskom Spartaku, zvezdane trenutke doživeo u dresu Mančester junajteda, da bi profesionalnu karijeru okončao kao fudbaler milanskog Intera.

Sa druge strane, Nenad Đorđević nakon dresa Partizana nastupao je za Džef junajted, Krila Sovjetov, Kalmar i Bergu.

I pored činjenice da su imali potpuno različite fudbalske puteve, ali i da su bili ljuti rivali dok su nastupali u crveno i crno-beloj sportskoj opremi, njihovo prijateljstvo nikada nije bilo sporno.

Foto: Instagram.com/nenad_djordjevic_79

Nenad Žorđević i Nemanja Vidić

 

Tako je i sada. Profesionalni fudbal i ljuto rivalstvo je iza njih. To povrđuje i fotografija koju je na društvenoj mreži Instagram objavio nekadašnji fudbaler Partizana. Nenad Đorđević i Nemanja Vidić ove poslednje letnje dane provode u srpskoj prestonici, a osmeh na njihovim licima dovoljno govori o stepenu njihovog prijateljstva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading