Partizan predstavio timove za novu sezonu - ubuduće će igrati u Padinskoj skeli! (FOTO)

Autor:

Sport

06.09.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U predivnom ambijentu Kalemegdana Odbojkaški klub Partizan predstavio je ženske i muške timove za narednu sezonu i najavio još bolje rezultate u obe konkurencije.

Partizan predstavio timove za novu sezonu - ubuduće će igrati u Padinskoj skeli! (FOTO)

Foto: OK Partizan

Predstavljeni su prvi timovi elitnih Superliga, kao i drugi timovi koji će se takmičiti u rangu ispod.

- Imamo više od 30 trenažnih selekcija, 650 dece, sa kojima radi 20 trenera, trudimo se da se strateški oslonimo na naš potencijal. U novu sezonu ulazimo sa puno elana, kao i uvek daćemo sve od sebe, a siguran sam da rezultat neće izostati. Obe naše ekipe igrače i u evropskim kupovima koji uskoro startuju - izjavio je počasni predsednik  kluba Željko Tanasković, na konferenciji za medije na kojoj je potpisan trogodišnji ugovor o sponzorstvu sa kompanijom "Efbet".

 

Ispred partnera iz Bugarske prisustvovala je direktorka Cvetina Georgijeva, koja je predstavila novi ženski dres. Muški dres predstavio je Aleksandar Stanković, predsednik Partizana Efbet.

Inače aktuelni osvajač Kupa Srbije, naredne sezone igraće u novoj dvorani u Padinskoj skeli, a odbojkašice ostaju u dvorani "Master" u Zemunu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading