NAŠ CILJ SE ZNA: Milojević nema dilemu pred 168. svetkovinu srpskog fudbala! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.08.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi utakmica, svih utakmica...

NAŠ CILJ SE ZNA: Milojević nema dilemu pred 168. svetkovinu srpskog fudbala! (VIDEO)

Foto: Zvezda TV/printscreen

Miloš Milojević

Svetkovina srpskog fudbala u sredu 31. avgusta ispisaće svoje 168. poglavlje. Na stadionu u Humskoj snage će odmeriti crno i crveno-beli, a kuriozitet ovog derbija biće činjenica da će na klupama Večitih rivala sedeti debitanti kada su dueli Partizana i Crvene zvezde u pitanju.

Pred Milošem Milojevićem i Gordanom Petrićem je veliki zadatak. Prvi pred novinare izlazi trener aktueonog srpskog fudbalskog šampiona i lidera na tabeli Mozzartbet Superlige Srbije, Miloš Milojević.

 

 

- Ne ma što posebno reći pred ovakvu utakmicu. Poznajem kolegu Petrića i svestan sam daPartizan nije ostvario rezultate koji im po kvalitetu odgovaraju. Mi znamo šta želimo. Hoćemo da ostvarimo rezultat koji nama odgovara - istakao je Milojević na početku izlaganja.

Novinare je interesovao i status Ohija Omoižuanfa:

- Kada je reč o Ohiju on je u karantinu, a da li će igrati na derbiju ostaje svima da dođu na stadion i vide. O Kulibaliju..., videćemo. Imamo potencijal da igramo i sa dva napadača i da tako napadnemo Partizan. Ohi, Pešić i Kulibali mogu da se uklope u sistem, ali nije važno ko će igrati, već napasti Partizan onako kako smatramo da treba.

Situacija sa igračkim kadrom?

- Svi igrači su spremni. Imamo jo 36 sati do meča i ekipa će biti pripremljan na nivou koji treba da bude. Tim je i psihološki spreman za zadatke. Protiv Javora se videlo u drugom poluvremenu da ekipa raste i fizički i psihički i jasno je da se meč protiv Makabija zaboravlja. Ekipa je izuzetno radila kod prethodnog stručnog štaba. Tim je spreman i biće na maksimumu svjoih mogućnosti.

Zanimljivo je bilo čuti kakav ishod očekuje strateg crveno-beluih:

- Milsim da ćemo pobediti i to će biti rezultat ekipe, ukoliko se to ne dogodi, krivica če biti samo moja. Znam da će ekipa na terenu odgovoriti na način na koji treba i ja samo tražim podršku navijača za momke koji istrče na teren.

Kulibali je stigao na "Marakanu", može li se oečkivati njegov debi u crveno-belom dresu baš u Večitom derbiju?

- Kulibali sigurno i sutra može da pomogne. Derbiji su takvi mečevi u kojima se može odigrati i na motivaciju. Videćemo, on može da nam donese nešto novo.

O Partizanu i njihovim igračima:

- Gledao sam Partizan. Nije lako igrati u Humskoj. Imaju kvalitet. Dobri su u tranziciji i u prekidu. Rekao sam da poznajem Gordana i znam šta možemo očekivati. Jednostavno moramo fizički odgovoriti protivniku kao što to činimo i u svakoj utakmici.

Šta može odlučiti predstojeći duel?

- Presudna će biti borba za drugu loptu. Očekujem puno žara i intenziteta, ali i da moji igrači ostanu hladni u glavi. Mi imamo igrače koji sve to mogu da odrade i siguran sam da imamo kvalitet da sutra odgovorimo svim zahtevima.

Cilj u aktuelnoj sezoni je poznat?

- Naš cilje se zna. Želimo u maju da prođemo prvi kroz cilj. Momci su toga svesni i sigurno će učiniti sve da tako i bude - zaključio je Miloš Milojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading