CRVENA ZVEZDA ILI PARTIZAN? Švajcarci nemaju dilemu - novi šampion Srbije je poznat!

Autor:

Sport

22.08.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je neophodno uopšte nastavljati domaći fudbalski šampionat?

CRVENA ZVEZDA ILI PARTIZAN? Švajcarci nemaju dilemu - novi šampion Srbije je poznat!

Foto: FK Crevna zvezda

Švajcarski Centar za studije sporta (CIES) redovno analizira nacionalna fudbalska takmičenja širom Evrope i iznosi informacije koje se najčešće ispostave kao tačne.

Između ostalih šampionata, CIES je analizirao i Mozzart Bet Superligu Srbije i prema njihovim očekivanjima, pitanje novog šampiona se ne postavlja. Crvena zvezda će i u aktuelnoj sezoni 2022/23 odbraniti zvanje najbolje srpske fudbalske ekipe.

Interesantno je napomenuti, da i pored katastrofalnog starta šampionata, Švajcarci na drugu poziciju svrstavaju Partizan, a pored crno-belih vizu za evropska takmičenja u sezoni 2023/24 izboriće Čukarički, Vojvodina i TSC.

Foto: football-observatory.com/printscreen

CIES - Mozzart Bet Superliga Srbije

 

Kada je reč o samom začelju tabele, po analizi Centra za studije sporta, najugroženiji su kruševački Napredak i novosadska Mladost GAT koji bi od jeseni trebali da igraju u nižem rangu takmičenja, dok će kroz baraž mečeve, spas pokušati da pronađu Kolubara i kragujevački Radnički 1923.

Hoće li se pretpostavke CIES-a i ostvariti, ostaje nam da vidimo maja naredne godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading