RADE BOGDANOVIĆ ŠOKIRAO GROBARE: Uporedio Partizan i splitski Haduk - u klubu SMRDI, gledaće u leđa Zvezdi NAREDNIH 20 GODINA!

Autor:

Sport

21.08.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat je kao osoba koja nikada nema "dlake na jeziku" i koja o stanju u srpskom fudbalu govori bez zadrške.

RADE BOGDANOVIĆ ŠOKIRAO GROBARE: Uporedio Partizan i splitski Haduk - u klubu SMRDI, gledaće u leđa Zvezdi NAREDNIH 20 GODINA!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nosio je dres sarajevskog Željezničara, a inostranu karijeru je pored klubova u Južnoj Koreji i Japanu gradio i u Atletiko Madridu, Bredi, Verderu iz Bremena, Arminiji Bilefeld, da bi "kopačke okačio o klin" 2004. godine u Ujedinjenim Arapskim Ermiratima.

Danas Rade Bogdanović sa pažnjom prati domaći, kako klupski, tako i reprezentativni fudbal i mnogi ga smatraju idealnim sagovornikom za sva aktuelna zbivanja.

Ovoga puta Rade Bogdanović se osrnuo na stanje u Fudbalskom klubu Partizan i slobodno se može reći da će ono što je izjavio dugo odzvanjati stadionom u Humskoj.

- Fin je to rezultat 4:1, ali da se ne lažemo, onu ekipu bi dobili i veterani sa Savom, Ćirom i Đoletom... Partizan je u ozbiljnom problemu. Veoma hrabar potez Gordana Petrića da dođe u klub koji u sportskom i finansijskom smislu tone velikom brzinom. To odslikava njegov ljudski odnos prema klubu u kojem se afirmisao. Niko normalan tu ne bi ušao, želim mu svu sreću ovog sveta - prokomentarisao je Rade Bogdanović za "Kurir".

 

Interesantno je bilo čuti gde Bogdanović vidi izlaz crno-belih iz aktuelne situacije:

- Šta sve njemu treba... Prvo bager?! Da najure onu upravu! Pod broj jedan. Pod broj dva, dugo će vremena biti potrebno da se Partizan vrati. Ne zato što je loše startovao, već što u dubini kluba smrdi. Ovo sada dolazi za naplatu sav nerad koji je bio poslednjih godina unazad. Partizan kad je domaći fudbal u pitanju, gledaće u leđa Zvezdi onoliko dugo, koliko gleda Hajduk iz Splita, Dinamu iz Zagreba. A, svi znamo koliko to traje u Hrvatskoj. Više od 20 godina. E, to čeka Partizan. Mnogo je to dublje nego što pričaju i misle - zaključio je Rade Bogdanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Navijaci

26.08.2022 18:51

Vise NAVIJACKA izjava nego realna. UPRAVO SIKTER!