POTPUNA TRANSFORMACIJA: Javnost je ostala u čudu - Deki Stanković više ne liči na sebe! (FOTO)

Autor:

Sport

30.08.2022

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dve godine i osam meseci provedenih na klupi aktuelnog srpskog šampiona, Dejan Stanković je napustio najveći srpski stadion.

POTPUNA TRANSFORMACIJA: Javnost je ostala u čudu - Deki Stanković više ne liči na sebe! (FOTO)

Foto: Starsport

Tri šampionske titule, dva trofeja u nacionalnom kupu, evropska proleća i osmina finala Lige Evrope iza su Dejana Stankovića, ali je novi neuspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona uticao na to da po drugi put u svojoj igračko-trenerskoj karijeri napusti crveno-beli deo Topčiderskog brda.

Tog 21. decembra 2019. godine, Dejan Stanković je kročio na beogradsku "Marakanu", a sreću u radu poželeo mu je niko drugi do dotadašnji trener Vladan Milojević. Slična situacija ponovila se 29. avgusta tekuće godine, s tim što se Stanković ovoga puta našao u ulozi onoga koji svom nasledniku Milošu Milojeviću želi uspeh u radu i nastavak uspeha.

Međutim, zanimljivo je pogledati kako je Dejan Stanković izgledao u momentu dolaska na kormilo Crvene zvezde, a kako sada kada napušta klub.

Foto: Instagram.com/covic_platio

Dejan Stanković nekad i sad

 

Mnogi bi prokomentarisali da se izmenio do prepoznatljivosti. 

Od momka crne kosa, do duše sa velikim zaliscima, samo nešto više od dve i po godine kasnije Stanković je prosed, sa vidno manje kose, ali i sedom bradom. Uz navedeno, vidljiv je i dodatni višak kilograma koje je Deki "nabacio" tokom boravka na "Marakani".

Mnogi nakon uvida u navedene fotografije ističu da je Dejan Stanković danas barem deset godina stariji u odnosu na onog "momka" koji je u decembru 2019. godine sa mnogo entuzijazma kročio na stadion "Rajko Mitić" u ulozi šefa stručnog štaba.

I posle će neko reći da je lako sedeti na klupi Crvene zvezde...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading