POVRATAK: Dobro poznato lice ponovo na Marakani!

Autor:

Sport

28.08.2022

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion Srbije polako kompletira stručni štab...

POVRATAK: Dobro poznato lice ponovo na Marakani!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Dejan Stanković je iznenada napustio Crvenu zvezdu nakon trećeg uzastopnog neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Međutim, klub je odluku doskorašnjeg šefa spremno dočekao i brzo je reagovao. 

Na klupu kluba iz Ljutice Bogdana, ovoga puta u svojstvu šefa stručnog štaba, stigao je Miloš Milojević koji je već i debitovao u novoj ulozi na susretu 8. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u kojem je Crvena zvezda rezultatom 4:1 savladala ivanjički Javor-Matis.

Foto: FK Crvena zvezda

Ponovo na istom zadatku - Nenad Sakić i Nebojša Milošević

 

Međutim, nakon odlaska Dejana Stankovića klub se suočio i sa odlaskom svih Italijana koji su bili saradnici doskorašnjeg trenera, pa Miloš Milojević u narednom pereiodu ima zadatak da kompletira stručni štab crveno-belih.

Potpuno je jasno da će i u buduće u klubu ostati Nenad Milijaš, Nenad Sakić i Vladimir Radenković, a kako se sazneje uskoro će se na "Marakanu" vratiti Nebojša Milošević koji je do pre dva meseca bio deo nekadašnjeg stručnog štaba, prenosi "Sportski žurnal".

Četrdesetdevetogodišnji trener do sada je kao prvi trener predvodio ekipe obrenovačkog Radničkog, BSK Borče, Rada, Radnika iz Bijeljine, egipatskog El Gouna, a kao pomoćni trener radio je i u kineskom Čangčunu i letonskoj Rigi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading