Skinula se voditeljka Pinka, pa pokazala čime raspolaže: Telo vreteno, a ZADNJICA za medalju, Bojana Lazić vrelim kadrovima oduzima dah! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Lazić pokazala je izvajano telo!

Skinula se voditeljka Pinka, pa pokazala čime raspolaže: Telo vreteno, a ZADNJICA za medalju, Bojana Lazić vrelim kadrovima oduzima dah! (FOTO)

Foto: E Stock

Voditeljka Bojana Lazić obradovala je pratioce na Instagramu snimcima s godišnjeg odmora. Naime, ona je spakovala kofere i napustila Srbiju, kako bi se odmorila za sledeću sezonu emisije, koja se priprema punom parom. 

 

Gledaoci su bili u prilici da u mesecima za nama gledaju atraktivnu plavušu dok vodi emisiju "Premijera", uglavnom u uskim kompletima ili mini haljinicama, a ovog puta je i njih skinula.

Republika

Foto: Instagram.com

Bojana Lazić Instagram

 

Bojana je objavila snimak tokom šetnje po plaži obučena u crveni bikini, a u jednom trenutku je morala i da ga "namešta". Komentari su se na društvenoj mreži usijali, svi su oduševljeni Bojaninim izgledom, jer je ovo retka situacija da je možemo videti obnaženu. 

Bojana je nedavno progovila o rijaliti učesnicama, koje pošto poto žele da budu voditeljke, misleći da će im učešće u takvom TV formatu dozvoliti da budu pred kamerama kao vodeća lica. 

Republika

Foto: Ivana Stevanović/Privatna arhiva

Bojana Lazić Instagram

 

- Što se tiče toga da mnogi rijaliti učesnici žele da budu voditelji i voditeljke, nemam ništa protiv. Ko god misli da može i da zna, samo napred. Televiziji su uvek potrebni talentovani, elokventni, šarmantni i lepi ljudi - rekla je Bojana za Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Paja

29.08.2022 11:50

Voditeljka treba da "vodi" a ne da se skida.