Iva Grgurić se uvukla u providne pantalone, sve se videlo ispod: Vreli kadrovi zapalili društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2022

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić pokazala izvajano telo u providnim pantalonama!

Iva Grgurić se uvukla u providne pantalone, sve se videlo ispod: Vreli kadrovi zapalili društvene mreže! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nekadašnja učesnica rijalitija i pobednica treće sezone ZadrugeIva Grgurić, svojim izgledom uvek je privlačila pažnju. Bivša zadrugarka veoma je angažovana kad je nega lica i tela u pitanju, pa se često podvrgava estetskim korekcijama i plastičnim operacijama.

 

Osim što na taj način svoj izgled dovodi do savršenstva, Iva redovno trenira što se može primetiti po njenim provokativnim slikama.

Ona je danas objavila stori iz lifta u skroz letnjem fazonu. Gore je imala crni top sa cvetnim detaljima po ivicama, a donji deo su providne pantalone ispod kojih se nazire crni kupaći.

Republika

Foto: Instagram/Ivagruric official

Iva Grgurić Instagram

 

Rijaliti zvezda se izgladnjivala kako bi skinula "višak" kilograma, pa je za samo 12 dana izgubila čak 8 kilograma, a fotografije iz teretane deli gotovo svakodnevno.

- Slomila sam trticu kad sam pala sa konja, a i dalje treniram svaki dan. Odmarala sam 3 dana i poludela jer svakodnevni trening mi je postao opsesija - napisala je Iva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading