Vojaž prvi put o aferi "BATA I SEKA", priznao sve o VEZI sa Đinom Džinović: Harisova ćerka ŠUTNULA fudbalera, pa sa reperom završila u krevetu! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž progovorio o vezi sa Đinom Džinović!

Vojaž prvi put o aferi "BATA I SEKA", priznao sve o VEZI sa Đinom Džinović: Harisova ćerka ŠUTNULA fudbalera, pa sa reperom završila u krevetu! (FOTO)

Foto: instagram.com/djinadzinovic/printscreen

Prethodnih dana se dosta spekulisalo o tome da su Đina Džinović i reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž u intimnoj ljubavnoj vezi, o čemu se sve do sada nijedno nije oglasilo. 

 

Prošle noći Vojaž je progovorio o odnosu sa Đinom, pa je otkrio da li je u vezi sa ćerkom folkera Harisa Džinovića. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vojaž Instagram

 

- Pisalo se o meni i Đini, apsolutno ništa od toga nije tačno! Apsolutno! Niti smo u vezi, nema reči o tome, ona i ja smo samo estradno dobri prijalji, dve osobe koje su se jako dobro energetski poklopile i jako mi je drago što sam našao takvu osobu, ali mediji ne kapiraju da zapravo hiperbolisanjem i preuveličavanjem laži nama prave problem na ličnim osnovama jer smo mi - klinci! Imamo neke porodice i prezimena koje stoje iza nas i čiji obraz moramo da čuvamo, tako da ovim putem molim medije da malo nauče da se kontrolišu - rekao je Vojaž za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading