Čolina mlađa ćerka je prava ENIGMA: Unu Čolić svi znaje, a sada upoznajte Laru, svi kažu da je tatina KOPIJA, a tek da joj vidite OBLINE! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lara Čolić prava je enigma, sada se pojavila fotografija koja oduzima dah!

Čolina mlađa ćerka je prava ENIGMA: Unu Čolić svi znaje, a sada upoznajte Laru, svi kažu da je tatina KOPIJA, a tek da joj vidite OBLINE! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscree

Jedan od najvećih muzičkih zvezda u regionu svakako da je Zdravko Čolić, koji iza sebe ima dve naslednice, koje privlače veliku pažnju javnosti. Čola je tokom braka sa suprugom Aleksandrom dobio ćerke Laru i Unu, koje danas važe za dve prave lepotice. 

 

I dok Una Čolić privlači veliku pažnju i šta god da objavi na društvenim mrežama se naveliko komentariše, sa druge strane mlađa naslednica Lara se drži u tajnosti i senci, budući da ne voli veliko medijsko pojavljivanje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Lara je završila malu maturu, a za tu priliku odabrala je provokativnu crvenu haljinu, koja je isticala njene obline i lepotu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Lara Čolić Instagram

 

Ćolina mlađa ćerka je privukla ogromnu pažnju prisutnih, pa su mnogi hvalili njen stajling, ali i negovano i lepo lice i komentarisali da liči na tatu.

Pa vole me i slušaju, mogu reći. Mamu moraju, ali meni uvek malo sa nekim podozrivim... uvek je tu i neka lova možda da se malo pridodaje, uvek je tu tata malo darežljiviji... - iskren je Čolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading