Ćerka Nataše Bekvlac PROPUŠILA: Hana Ikodinović sa 15 godina u ruci drži CIGARETU! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hana Ikodinović, ćerka pevačice Nataše Bekvalac propušila je!

Ćerka Nataše Bekvlac PROPUŠILA: Hana Ikodinović sa 15 godina u ruci drži CIGARETU! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Pevačica Nataša Bekvalac uskoro odlazi na američku turneju prvi put u njenoj karijeri, zbog čega je izuzetno uzbuđenja, pa možda zbog toga ni ne primećuje Instagram storije svoje ćerke Hane Ikodinović (15), koju je dobila tokom braka sa Danilom Ikodinovićem

Republika

Foto: V. Lukić, D. Kadić

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović

 

Portal Republika.rs prvi je pisao o tome da je Hana pronašla dečka, nakon čega smo upitali Natašu za komentar, a ona je tad poručila:

 - Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi - rekla je pevačica, a potom otkrila da li je ćerki dala neki ljubavni savet:

 

 

- Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, majka je tu samo da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška. To su jako osetljive godine, svi smo mi bili u tim godinama, često zaboravimo to.

Međutim, izgleda da se Hana toliko opustila, da je sada pokazala da je krenula putem poroka. Naime, na Instagram storiju snimala se dok je u ruci držala električnu cigaretu, a u pozadini se čula muzika, uz koju se Natašina ćerka nihala. 

Podsetimo, u više navrata Nataša je otvoreno pričala da je njen najveći i jedini porok - cigara, koju je nekoliko puta pokušavala da ostavi. Zbog toga je imala velike krize noću, te je ustajala noću i jela sve što joj je padalo pod ruku.

- Dakle isto ovoliko kilograma sam imala u momentu izlaska iz bolnice kada sam rodila moju Katju... To mi se desilo nakon prestanka pušenja, ali ne odustajem. Videćete me za deset dana jer sam opet u rukama svoje spasiteljke - napisala je Bekvalčeva i pokazala da je počela sa zdravom ishranom.

Republika

Foto: Instagram-bekvalceva

Nataša Bekvalac Instagram

 

Da li je Hanina majka upoznata sa tim da joj ćerka koristi električne cigarete, ostaje enigma, ali da ovo primer za devojčicu koja je tek napunila 15 godina, definitivno da nije. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

27.08.2022 08:03

Ljubi je majka. Sve je na majku. Da puši i ruši kao majka?

Penzioner

27.08.2022 09:31

Neka se uči da puši što pre. Da ne zakasni i ne bude nesposobna.