Slika Jovane Joksimović stara 20 godina ŠOKIRALA javnost: Voditeljka na početku karijere izgledala potpuno drugačije! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović podelila sliku sa kolegama od pre 21 godinu.

Slika Jovane Joksimović stara 20 godina ŠOKIRALA javnost: Voditeljka na početku karijere izgledala potpuno drugačije! (FOTO)

Foto: ATA Images

ATA Images

Voditeljku Jovanu Joksimović svakog jutra gledaoci imaju priliku da vide na malim ekranima u sklopu emisije jutarnjeg programa na televiziji K1. Danas važi za jednu od najprivlačnijih i uspešnijih žena u Srbiji.

 

Ovaj put voditeljka je odlučila da pokaže početak svoj karijere i vreme pre nego što je počela da vodi emisiju na nekadašnjoj BK televiziji, te je na svom Instagramu podelila fotku sa bivšim kolegama, nakon koje su se nizali komentari oduševljenja i evociranja uspomena na fenomenalnu novinarsku ekipu.

 

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Jovana Joksimović

 

Fotka je nastala pre 21 godinu, te je Jovana prilično neprepoznatljiva, pa su mahom svi bili začuđeni jer ne liči na sebe i pitali se da li je to zapravo ona, ali voditeljka je svakako ponosna na svoje početke pa se nije libila da otkrije svoju prošlost.

- Moje prve fotke za TV BK, trebalo je da počnem da radim Telefakt….

 

 

- Šta je mladost, lepota; Tada su postavljeni postulati modernog srpskog novinarstva koji su reper i dan danas sta je od njega vredno ostalo - bili su samo neki od komentara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading