NEMA RAZLOGA ZA BRIGU: Zvezdaši, mirno spavajte!

Autor:

Sport

29.08.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba u petak 26. avgusta sportskim krugovima odjeknula je vest da je tofejni trener Crvene zvezde podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba.

NEMA RAZLOGA ZA BRIGU: Zvezdaši, mirno spavajte!

Foto: Starsport

Nakon dve duple krune, mnoštva uspeha kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, Dejan Stanković je nakon neuspeha u dvomeču sa izraelskim Makabijem iz Haife doneo odluku da napusti klub u kojem je stasao i kao igrač, ali i kao trener.

Rukovodstvo kluba je brzo reagovalo i na njegovo mesto postavilo Miloša Milojevića, nekadašnjeg pomoćnog trenera u klubu sa "Marakane" koji je od 2021. godine samostalno predvodio ekipe Hamarbija i Malmea.

Da Dejan Stanković nije na ružan način napustio kormilo crveno-belih, govori i slika koja je zabeležena u prostorijama kluba iz Ljutice Bogdana. Naime, Dejan Stanković se pozdravio sa novim trenerom i svojim nekadašnjim saradnikom Milošem Milojevićem, poželeo mu mnogo sreće u daljem radu, a svi na "Marakani" očekuju da će se zajedno okupiti već narednog proleća kada Crvena zvezda bude proslavljala šestu uzastopnu titulu.

Foto: Twitter.com/FK Crvena zvezda

Dejan Stanković i Miloš Milojević

 

Rukovodstvo Crvene zvezde istaklo je da je Dejan Stanković bio i uvek će biti deo kluba i da njemu vrata nikaad neće biti zatvorena, jer je svoje ime zlatnim slovima upisao u klupsku istoriju i kao igrač, a i sada kao trener.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading