TRANSFER BOMBA: Sve je dogovoreno - Kulibali stiže na Marakanu, poznati i detalji ugovora! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer bomba...

TRANSFER BOMBA: Sve je dogovoreno - Kulibali stiže na Marakanu, poznati i detalji ugovora! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Crvena zvezda dobija veliko pojačanje.

Kako prenosi "Mozzart sport", napadač reprezentacije Malija, Kalifa Kulibali dogovorio je sve detalje ugovora sa aktuelnim srpskim fudbalskim šampionom i uskoro će zadužiti crveno-belu opremu.

On bi već tokom današnjeg dana trebao da stigne u Beograd, potpiše ugovor i stavi se na rapsolaganje novom šefu stručnog štaba Milošu Milojeviću.

 

Crvena zvezda je samo pre par dana ostala be Milana Pavkova, pa je Miloš Milojević ostao samo sa dvojicom napadača u ekipi. Poptuno je bilo jasno da klupske ambicije ne mogu biti ostvarene samo sa Aleksandrom Pešićem i Ohijem Omoižuanfom, posebno kada se zna veliki broj mečeva koje će do kraja jesenjeg dela sezone crveno-beli odigrati kako u domaćim okvirima, tako i na međunarodnoj sceni.

 

 

Izbor je pao na 197 centimetara visokog napadača koji je rođen 21. avgusta 1991. godine u Bamaku, prestonici Malija. Kulibali je profesionalnu karijeru započeo 2009. godine u Realu iz Bamaka, tri godine je bio deo drugog tima PSŽ-a, a zatim je nastupao belgijske klubove Šarlroa i Gent, da bi poslednjih pet godina proveo u Nantu za koji je na 99 odigranih mečeva postigao 21 pogodak.

Kalifa Kulibali je za reprezentaciju Malija do sada odigrao 30 mečeva i bio strelac šest golova.

Kako prenosi "Mozzart sport" Kulibali će na "Marakani" zarađivati 40.000 evra plus bonuse, a ugovor će biti potpisam na 1+1 godinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading