ZVEZDIN KLUB GOLGETERA: Pavkov i Ivanić ispisali stranice istorije!

Autor:

Sport

07.08.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadačka produktivnost crveno-belih na startu sezone je neverovatna.

ZVEZDIN KLUB GOLGETERA: Pavkov i Ivanić ispisali stranice istorije!

Foto: FK Crvena zvezda

U susretu protiv surduličkog Radnika, između ostalih u listu strelaca su se upisali i Milan Pavkov i Mirko Ivanić čime su obojica ušli u "Zvezdin klub 50 postignutih pogodaka" kada su sva takmičenja u pitanju.

Pored navedenih igrača, ako se gleda aktuelni roster zvaničnog srpskog šampiona, nedavno su i El Fardu Ben i Aleksandar Katai svoje ime upisali u istoriju kluba sa najvećeg srpskog stadiona. Fudbaler sa Komora je stigao do kote 83, dok Katai sa dva gola više trenutno zauzima desetu poziciju na večnoj lisit Zvezdinih strelaca.

Sledeća "meta" Aleksandra Kataija je Mihajlo Pjanović koji je tokom boravka u Crvenoj zvezdi 92 puta tresao protivničke mreže.

Foto: Starsport

Aleksandar Katai - 85 pogodaka u crveno-belom dresu

 

Treba napomenuti da se blizu "kluba 50" nalazi i Aleksandar Pešić koji se nedavno vratio na beogradsku Marakanu. Popularni "Šilja" u aktuelnoj sezoni još uvek svoje ime nije upisao na listi strelaca, ali se očekuje da uskoro proradi i krene u pohod ka ispisivanju istorije. Za to su mu je potrebno da ostvari učinak od 21. pogotka.

Neprikosnoveni strelac Crvene zvezde je Bora Kostić sa 230 pogodaka na takmičarskim mečevima u crveno-belom dresu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading