Da li je ljubav kratko trajala? Napadač Crvene zvezde na korak od povratka u klub u kojem se proslavio!

Autor:

Sport

04.08.2022

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov dolazak na beogradsku Marakanu ispraćen je sa velikim očekivanjima, ali je nakon samo šest meseci pao u drugi plan.

Da li je ljubav kratko trajala? Napadač Crvene zvezde na korak od povratka u klub u kojem se proslavio!

Foto: Starsport

Ohi Omoidžuanfo

Prethodne zime, norveški napadač Ohi Omoižuanfo stigao je u redove srpkog šampiona sa epitetom najboljeg strelca norveškog prvenstva. Sa velikom lakoćom Ohi Omoižuanfo je tresao mreže u dresu Moldea i očekivalo se da će tako nastaviti i u crveno-belom dresu.

Početak u novom klubu i nije bio tako loš. Postigao je Omoižuanfo pogodak u Večitom derbiju, upravo u onom koji je suštinski predstavlja oi prekretnicu u borbi za šampionski pehar u prethodnoj sezoni. Bilo je pogodaka i na drugim mečevima, ali sve navedeno ipak nije preterano zadovoljilo trenera Dejana Stankovića.

Foto: Starsport

Dejan Stanković - sve manje poverenja ima u norveškog napadača

 

Na početku aktelne sezone Milan Pavkov trese mreže kao od šale što je uticalo da dvadesetosmogodišnji Norvežanin padne u drugi plan, a povratkom Aleksandra Pešića, jasno je da Omoižuanfo teško može dobiti novu šansu da se dokaže u crveno-belom dresu.

Kako se nezvanično saznaje, njegv prethodni klub, ekipa Moldea zainteresovana je da vrati Ohija Omoižuanfa u svoje redove. Norvežani su zainteresovani za šestomesečnu pozajmicu, s tim da bi oni preuzeli i isplaćivanje plate koja svakako nije mala.

Za sada nema potvrde sa beogradske Marakane da će do navedene pozajmice i doći, ali jasno je da bi za obe strane u ovom momentu to bila najbolja opcija. Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će do realizacije i doći.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading