Stanković je prelomio: Ovih 11 igrača večeras istrčava na teren Marakane!

Autor:

Sport

03.08.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred današnji susret sa jermenskim šampionom na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, trener crveno-belih je istakao da je Pjunik dobro analiziran i da svi na našem najvećem stadionu dobro znaju šta mogu očekivati od večerašnjeg duela.

Stanković je prelomio: Ovih 11 igrača večeras istrčava na teren Marakane!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Čini se da trener Dejan Stanković nema velikih dilema kada je sastav Crvene zvezde u pitanju. 

Kako se saznaje ekipa koja je na startu nove sezone prikazala zapažene partije i ostvarila ubedljive trijumfe nad niškim Radničkim, Kolubarom, lučanskom Mladosti i Radnikom iz Surdulice, pokušaće i da u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona ostvari rezultat koji će garantovati miran put u Jermeniju.

Jedina dilema koja se postavlja pred stručni štab srpskog šampiona, jeste pozicija desnog beka. Ovo mesto trebao bi da pokrije Strahinja Eraković koji je usled povrede propustio nedavni meč sa ekipom iz Surdulice, ali se vratio u trenažni proces i moguće je da upravo on večeras zaigra uz desnu aut liniju.

Foto: Starsport

Strahinja Eraković - njegovo učešće je i dalje pod znakom pitanja

 

Ukoliko ipak on ne bude mogao da u potpunosti odgovori obavezama, na toj poziciji će se naći Marko Gobeljić.

Kada je ostatak ekipe u pitanju tu promena neće biti.

Na golu je siguran kapiten Milan Borjan, a poslednji bedem pred mrežom crveno-belih činiće povratnik Nemanja Milunović i Aleksandar Dragović, dok će poziciju levog beka pokrivati Milan Rodić.

U veznom redu svoje mesto će zauzeti Gelor Kanga, Kings Kangva i Mirko Ivanić. Krilne pozicije pokrivaće Osman Bukari desno i Aleksandar Katai Levo, dok će najistureniji u napadu biti Aleksandar Pešić koji će i ovoga puta dobiti prednost u odnosu na trenutno najboljeg strelca Mozzart Bet Super lige Srbije Milana Pavkova.

Foto: Starsport

Milan Pavkov - Ovosezonsku Evro premijeru pratiće sa klupe

 

Da podsetimo, susret između Crvene zvezde i Pjunika igra se u večeras na našem najvećem stadionu sa početkom od 20:45 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading