Evo gde možete gledati ovosezonski start Crvene zvezde u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

03.08.2022

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme i da srpski šampion krene u novi evropski pohod.

Evo gde možete gledati ovosezonski start Crvene zvezde u Ligi šampiona!

Foto: Starsport

Ohi sa saigračima iz Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde danas (sreda 3. avgust) započinju novu odiseju u elitnom evropskom fudbalskom takmičenju.

Nakon odličnog otvaranja sezone u kojem su crveno-beli u četiri uvodna susreta ostvarili isto toliko pobeda uz fantastičan gol koeficijent 17:1, pulene trenera Dejana Stankovića očekuje meč protiv jermenskog Pjunika za koga svi na našem najvećem stadionu očekuju da bude samo prolazna stanica ka ostvarenju zacrtanog cilja, a to je plasman u grupnu fazu UEFA Lige šampiona.

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić"

 

Kao što je već dobro poznato meč između Crvene zvezde i Pjunika igra se na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom od 20:45 časova, a svi navijači petostrukog uzastopnog srpskog šampiona, ali i svi ljubitelji fudbala koji neće prisustvovati meču na tribinama stadiona u Ljutice Bogdana, imaće priliku da evropski premijeru crveno-belih prate u direktnom prenosu na čak dve televizije.

Naime, meč između Crvene zvezde i Pjunika prenosiće dve televizije. Direktan prenos meča biće emitovan na prvom programu RTS-a, kao i na TV kanalu Arena sport 1 Premium.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading