Srpski šampion gostuje u Rusiji: Evo gde možete pratiti direktan prenos meča između Zenita i Crvene zvezde!

Autor:

Sport

03.07.2022

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme se privode kraju.

Srpski šampion gostuje u Rusiji: Evo gde možete pratiti direktan prenos meča između Zenita i Crvene zvezde!

Foto: FK Crvena zvezda

U poslednjoj proveri pred start nove sezone, fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju u Sankt Peterburgu gde će odmeriti snage sa ekipom Zenita.

Meč na stadionu "Krestovski", ili kako je širom Evrope poznat kao "Gasprom Arena" počinje večeras u 19 časova po srpskom vremenu, a ljubitelji fudbala u Srbiji i navijači Crvene zvezde imaće priliku da uživo isprate generalnu probu izabranika Dejana Stankovića.

Meč sa "Gasprom Arene" prenosiće javni servis-RTS, tako da će kompletna Srbija imati prilike da prati ovaj, očekuje se, izuzetno zanimljiv duel. Treba napomenuti da će prenos prvog poluvremena biti emitovan na RTS-u 2, dok će se na prvom kanalu javnog servisa emitovati slika iz Sankt Peterburga tokom nastavka susreta.

 

 

Treba napomenuti da je poslednji meč dve ekipe odigran 29. juna 2019. godine. Bio je to takođe prijateljski meč u kojem je ekipa Zenita slavila rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Sardar Azmoun u 39. minutu susreta.

Tadašnja ekipa Crvene zvezde koju je sa klupe predvodio Vladan Milojević nastupila je u sledećem sastavu: Popović, Gobeljić, Savić, Milunović, Rodić, Jovančić, Jovičić, Marin, Ben, Ivanić i Boaći. U igru su još ulazili Filip Stojković, Srđan Babić, Veljko Simić, Milan Jevtović i aleksa Vuksanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading