Pokazao se i dokazao na samom startu: Delije su oduševljene, Dejan Stanković ima novu ZVER u ekipi!

Autor:

Sport

25.06.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nakon prve pripremne utakmice potpuno je jasno da je srpski šampion sa njim pogodio kada je pojačanje u pitanju.

Pokazao se i dokazao na samom startu: Delije su oduševljene, Dejan Stanković ima novu ZVER u ekipi!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

U prvom pripremnom susretu fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Bravo u Sloveniji rezultatom 2:1. Stralac oba pogotka bio je Rišairo Živković, ali ono što mnogo više može da raduje trenera Dejana Stankovića jeste partija koju je pružio Kings Kangva, fudbaler koji je pre samo nekoliko dana zadužio crveno-belu opremu.

Donedavni član Arsenala iz Tule u igru je ušao početkom drugog poluvremena i već je uspeo da oduševi kako klupsko rukovodstvo, tako i milionsku armiju pristalica crveno-belih koji su imali prilike da posmatraju direktan prenos prvog pripremnog meča svojih ljubimaca.

Kings Kangva je pokazao da će se vrlo brzo uklopiti u sistem igre koji forsira trener Dejan Stanković, a odličnu paritju mogao je da kruniše i pogotkom u 54. minutu susreta.

Republika

Foto: Starsport

Kings Kangva

 

Odmah nakon meča u Sloveniji, navijači Crvene zvezde su na društvenim mrežama u hvalospevima komentarisali igru svog, očigledno, novog ljubimca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading