Konačno je sebe pronašao: Luis Dioni je jedno od većih razočarenja Crvene zvezde, evo čemu se posvetio po odlasku iz Beograda! (FOTO)

Autor:

Sport

20.06.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NA najveći srpski stadion je stigao kao fudbaler od koga se mnogo očekuje.

Konačno je sebe pronašao: Luis Dioni je jedno od većih razočarenja Crvene zvezde, evo čemu se posvetio po odlasku iz Beograda! (FOTO)

Foto: Starsport

Uskoro će se navršiti punih godinu dana od kako je francuski napadač Luis Dioni stigao na naš najveći stadion. Očekivalo se da će on predstavljati taj "tas na vagi" koji će Crvenoj zvezdi doneti bolje rezultate kada su evropski kupovi u pitanju, ali se sa ove vremenske distance slobodno može reći da je učinak ovog fudbalera u uspešnoj sezoni kluba sta stadiona "Rajko Mitić", mizeran.

Napadač koji je stigao na pozajmicu as pravom otkupa  iz ekipe Anžea, odigrao je svega osam mečeva u crveno-belom dresu, a trener Dejan Stanković još od kraja jesenjeg dela sezone odlučio je da Francuza premesti na tribine, tako da je prethodnih šest meseci Dioni proveo na tribinama najvećeg srpskog stadiona ne zabeleživši niti jedan nastup u dresu srpskom osvajača Duple krune.

Po okončanju sezone, Luis Dioni je učestvovao u ceremoniji dodele pehara. Kao član Crvene zvezde dobio je i medalju za ostvarene klupske rezultate, a zatim se obreo u domovini gde se, kako ističe na društvenim mrežama, posvetio drugom sportu.

Republika

Foto: instarem.com/lois_diony_9

Luis Dioni na košarkaškom terenu

 

U pauzi između dve sezone, Dioni sa prijateljima igra košarku, a pristalice crveno-belih boja, nakon svega prikazanog na terenu, smatraju da je možda tek sada pronašao sebe, jer fudbalske kvalitete za veliku scenu nema.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading