Crveno-beli za budućnost ne treba da brinu: Zvezda je iznedrila novog Kataija - danas proslavlja svoj 19. rođendan! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.06.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme aktuelnog šampiona Srbije u fudbalu polako ulaze u završnu fazu.

Crveno-beli za budućnost ne treba da brinu: Zvezda je iznedrila novog Kataija - danas proslavlja svoj 19. rođendan! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/Zvezda TV/printscreen

Puleni trenera Dejana Stankovića polako ulaze u završnu fazu kada je akumulacija snage u pitanju.

Petostruki uzastopni srpski šampion prethodnih dana odigrao je i dva kontrolna susreta. Nakon trijumfa nad ekipom Bravo (2:1), crveno-beli su remizirali sa slovenačkim Domžalama rezultatom 1:1, a strelac jedinog pogotka bio je mladi Vladimir Lučić, izdanak Omladinske škole Crvene zvezde.

Na navedenim susretima Vladimir Lučić je oduševio kako prisutne novinare na ljubljanskim "Stožicama", ali i sve ljubitelje fudbala porkaj malih ekrana. Mnogi već sada konemtarišu da Crvena zvezda ne treba da brine kada je naslednik Aleksandra Kataija u pitanju.

Devetnaestogodišnji, rođeni Beograđanin se sjajno kretao na poziciji levog krila, a neretko je umeo i da "uđe u sredinu", priključi se navalnom redu, pa i da pripreti protivničkom golmanu, baš kao što je to bio slučaj u finišu meča protiv Domžala.

 

 

Vladimir Lučić je rođen u Beogradu 28. juna 2002. godine. Ponikao je u Omladisnkoj školi FK Crena zvezda, a nakon juniorskog staža, iskustvo je sticao u redovima Grafičara i novobeogradskog IMT-a.

Prema svemu što je do sada viđeno tokom priprema, Lučić će u apredstojećoj sezoni imati prilike da ponese i dres seniorskog tima, a ostaje nada da će tim činom srpski fudbal iznedriti još jednog istinskog asa svetskih razmera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading