U predvečerje nove sezone: Crvena zvezda odredila cene ulaznica za premijerni meč!

Autor:

Sport

06.07.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije u fudbalu novu sezonu otvara u nedelju.

U predvečerje nove sezone: Crvena zvezda odredila cene ulaznica za premijerni meč!

Foto: Starsport

Koreografija sa meča Zvezda - Vojvodina

Fudbaleri Crvene zvezde u odbranu šampionske titule kreću sa svog terena. Ekipa trenera Dejana Stankovića u prvom kolu novog šampionata dočekuju niški Radnički, a meč je na programu u nedelju 10. jula sa početkom od 20 časova.

Klub sa "Marakane" obavestio je javnost da se ulaznice za predstojeći susret od danas (sreda 6. jul) nalaze u prodaji i to po sledećim cenama:

Sever: 300 dinara, Istok: 400 dinara, Zapad: 500 dinara, VIP Zapad: 1.000 dinara, VIP 1: 2.000 dinara, VIP 2: 2.000 dinara, VIP Galerija: 3.000 dinara.

 

 

Istovremeno klub je izdao i saopštenje u kojem stoji:

- Crveno-beli fudbaleri su uspešno okončali pripremni period i sa punim baterijama dočekuju početak nove sezone. Prva prepreka naše prvotimce očekuje već predstojećeg vikenda, tačnije u nedelju 10. jula od 20 časova, kada je na programu utakmica prvog kola nacionalnog šampionata protiv niškog Radničkog. Izabranici Dejana Stankovića kreću u odbranu duple krune, a pored toga, bliži se i početak kvalifikacija za najelitnije fudbalsko klupsko takmičenje u Evropi – Ligu šampiona. Upravo zato je važno da od samog početka tribine našeg stadiona budu ispunjene u velikom broju. Sigurno je da će armija vernih zaljubljenika u Zvezdin grb prirediti još jedan nezaboravan spektakl - kaže se u saopštenju Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading