Veliko interesovanje prvog dana za sezonske, sada i onlajn!

Autor:

Sport

25.06.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno interesovanje vlada za narednu sezonu kada je reč o Crvenoj zvezdi među svim zaljubljenicima u najtrofejniji srpski klub, o čemu svedoči informacija, da je prvog dana kako su sezonske karte puštene u prodaju, kupljena čak 531 godišnja ulaznica.

Veliko interesovanje prvog dana za sezonske, sada i onlajn!

Foto: FK Crvena zvezda

Sledi jedna od najvažnijih sezona u novijoj istoriji Crvene zvezde, a navijači kluba sa beogradske "Marakane" to najbolje umeju da osete i prepoznaju. Mobilizacija među svim zvezdašima odjekuje toliko da je već prvog dana zavladalo neverovatno interesovanje, a da je brojka prodatih ulaznica pokazala da su Delije najvernije na svetu i da su zaista 12. igrač kluba sa najvećeg srpskog stadiona. 
 
Prodaja sezonskih ulaznica, naravno, još uvek traje, a sada ste u mogućnosti da do nje dođete i onlajn, putem sledećeg linka:
 

https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda - šampion Srbije za sezonu 2021/22

 

S obzirom na to da Servis za članstvo subotom radi do 16 časova, te da u nedelju ne radi uopšte, jednostavnije rešenje za sve zainteresovane zvezdaše je da onlajn obezbede svoju ulaznicu i budu svedoci onoga što ih očekuje naredne sezone, a mi smo sigurni da je to mnogo radosti, golova, pobeda i titula!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading