Zvezdi dovoljno jedno poluvreme: Crveno-beli torpedovali Lazarevčane! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2022

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru drugog kola Mozzart bet Super lige Srbije sastale su se ekipe aktuelnog šampiona Srbije i tim Kolubare iz Lazarevca.

Zvezdi dovoljno jedno poluvreme: Crveno-beli torpedovali Lazarevčane! (FOTO, VIDEO)

Foto: Starsportphoto/ilustracija

Nakon ubedljivog trijumfa na ovosezonskoj premijeri protiv niškog Radničkog rezultatom 4:0, fudbaleri Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" dočekali su ekipu lazarevačke Kolubare.

Ekipa trenera Dejana Stankovića svakako je smatrana apsolutnim favoritom i pre početka utakmice, ali se nije ni moglo naslutiti da će crveno-beli svojim navijačima prirediti još jednu golgetersku rapsodiju.

Od prvog zvižduka sudije Nikole Radakoća crveno-beli su krenuli silovito ka golu Balše Popovića. U takvoj konstalaciji snaga prva promena rezultata zabeležena je već u 9. minutu. Sjajno je dijagonalu uputio Kangva ka Aleksandru Kataiju, a ovaj je ušao u šesnaesterac gostiju, napravio dva lažnjaka , a zatim uputio loptu u mrežu.

 

 

Šest minuta kasnije sjajan centaršut mladog Nikole Stankovića, a napadač crveno-belih Milan Pavkov je zaplivao kroz vazduh i mreža Lazarevčana se tresla po drugi put.

 

 

Već u 22. minutu bilo je 3:0. Pokušali su gosti da organizuju jedan od retkih napada. Odbrana Crvena zvezde je bez većih problema intervenisala, a zatim je usledio mat u tri poteza. Kangva je još jednm uputio fantastičan pas ka Ivaniću, ovaj je obišao i golmana Kolubare koji je bespotrebno istrčao, zatim je usledio pas ka Milanu Pavkovu i rezultat se ponovo promenio.

 

 

Samo tri minuta nakon drugog pogotka Milana Pavkova i ime Aleksandra Kataija se po drugi put našlo na semaforu. Kanga i Bukari su kombinovali po desnoj strani, brzonogi fudbaler iz Gane je uputio centaršut po zemlji, a Kataiju nije bilo teško da zatrese mrežu.

 

 

U 45. minutu mreža gostiju se tresla i peti put. Još jedna brza akcija aktuelnog šampiona u kojoj su učestvovali Bukari i Katai, a Kanga je preciznim udarcem sa 13, 14 metara pogodio sam donji desni ugao golmana Balše Popovića.

 

 

Treba napomenuti da se u prvom periodu igre mreža Lazarevčana još jednom tresla, ali je pogodak Osmana Bukarija poništen zbog ofsajda nakon intervencije iz VAR sobe.

 

U nastavku meča, očekivano, fudbaleri Crvene zvezde znatno su smanjili tempo, ali i pored toga imali su nekoliko prilika koje su mogle da se krunišu golovima, ali do toga ipak nije došlo.

Mora se napomenuti da su gosti najbliži pogotku bili u 74. minutu susreta kada je Marjanović uputio topovski udarac iz velike daljine, ali je lopta završila na okviru gola Milana Borjana.

Najbliža pogotku u nastavku susreta Crevna zvezda je bila u 81. i 82. minutu. Prvo je Nikola Stanković oprobao udarac iz daljine, ali je Balša Popović izbacio loptu u korner, da bi nakon kornera koji je izveo Gelor Kanga, loptu glavom zahvatio Strahinja Eraković, ali je golman Lazarevčana maestralo intervenisao.

U samom finišu susreta Vladimir Lučić je nepropisno zaustavljen u šesnaestercu Kolubare i sudija nije imao dilemu. Jedanaesterac. Loptu je uzeo mladi Stefan Leković, ali je Balša Popović još jednom fantastično intervenisao i sprečio debitantski pogodak mladog fudbalera crveno-belih.

 

Crvena zvezda - Kolubara 5:0 (5:0)

Stadion: "Rajko Mitić"

Sudija: Nikola Radaković

Strelci: 1:0-A. Katai 9`, 2:0-M. Pavkov 15`, 3:0-M. Pavkov 22`, 4:0-A. Katai 25`, 5:0-G. Kanga 45`

Crvena zvezda: Borjan - Stanković, Eraković, Dragović, Rodić - Kangva, Kanga - Bukari, Ivanić, Katai - Pavkov.

Kolubara: Popović, Bakić, Cvetojević, Filipović, Janković, Kočović, Milojveić, Nikolić, Stojanović, Vukušić, Đokić.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading